nlc.hu
TV-sztárok

Kajdi Csaba majdnem bunyóba keveredett

Kajdi Csabát meg akarták verni az utcán

Cyla próbálta kidumálni magát a bunyóból.

Kajdi Csaba rendszeresen mesél vicces vagy éppen meghökkentő történetek Instagram-oldalán a követőinek. Ma reggel például a rádióba menet sztorizott vezetés közben, mialatt többször is beszólt a körülötte haladó sofőröknek. Innen jutott eszébe, hogy egyszer egy ilyen beszólásból majdnem hatalmas bunyó lett, ugyanis a mögötte haladó autósnak bemutatott, aki azonnal ki is pattant a kocsijából. 

Kajdi Csaba

Fotó: Instagram

Hát ordítunk, persze, hogy ordítunk. Egyedül ülsz a kocsiban, akkor tudsz ordítani, senki nem hallja. Ha átnéz és visszakérdez, te ki az anyádnak ordítasz, azt mondod, hát én nem ordítottam – magyarázta Cyla, majd felidézte a kínos szitut is. – Volt egy ilyen, hogy a hátam mögött lévőnek beintettem. Na kiszállt anyukám a kopasz gengszter, ordított, odajött, ütötte az ablakot… és én azt mondtam, hogy bocsánat, csak megköszöntem, hogy kösz, a többi ujjam nem mozog. Így vágtam ki magam a bunyóból.” 

Cyla végül hozzátette, hogy ő rettenthetetlen, de azért megjegyezzük, ne kövessük a példáját, legalábbis, ami a vezetés közbeni telefonozást illeti. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top