nlc.hu
TV-sztárok

Elmenekült a randijáról Kajdi Csaba

A vécé ablakán keresztül menekült el a randijáról Kajdi Csaba

Nem tagadja, volt időszak, amikor inkább csendben távozott, ha a randipartner nem nyerte el a tetszését.

Már nem csak a péntek, de a hétfő reggeleket is nyers humorával turbózza fel a Sláger FM-en Kajdi Csaba, aki legutóbb az ismerkedés témakörét vesézte ki a Sláger Reggel műsorvezetőivel. RádiósCyla egy percig sem rejtette véka alá, hogy miként ismerkedik.

„Ha megtetszik valaki, akkor igyekszem vele szóba elegyedni. Én ebben hiszek, az élő szóban. Simán megkérdezem valakitől, aki bejön, hogy hol a Széll Kálmán tér, miközben mindketten ott állunk épp. A lényeg, hogy elinduljon valamifajta beszélgetés” – mondta a modellügynökség vezetője, aki nem hisz az online ismerkedési formákban.

Kajdi Csaba

Fotó: InfluencAIR

„Korábban próbálkoztam azzal is, de egyszerűen nem jött be. Volt olyan, hogy Nizzában megismerkedtem valakivel, aztán találkoztunk, de köze nem volt ahhoz, mint amit addig láttam, tudtam róla. A WC ablakán keresztül léptem le a randiról. Kicsit hasonló volt a helyzet Berlinben. Már hetek óta chateltünk, kiutaztam hozzá, de élőben teljesen más volt. Úgy kellett felhívnom a berlini barátom, hogy átmehetnék-e hozzá, mert itt nem az van, amire számítottam” – árulta el Kajdi Csaba, aki nem egy társtól reméli a boldogságot.

„Szerintem nagyon túl van értékelve és gondolva ez az egész. Persze, társas lények vagyunk, de én inkább vagyok egyedül, minthogy benne legyek egy esetleg mérgező kapcsolatban. Attól, hogy valaki egyedül van, még nem feltétlenül magányos. Hiszek abban, hogy ha rendben vagyunk magunkkal, szeretjük magunkat az kifelé is sugárzik és azt vonzzuk be, akire szükségünk van” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Kajdi Csaba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top