nlc.hu
TV-sztárok

Kajdi Csaba beszólt G.w.M-nek

Kajdi Csaba beszólt G.w.M-nek az iskolai végzettsége miatt, a rapper egy posztban reagált

Egy óriásplakáton látta meg a zenészt Cyla, és egyből mondta a magáét.

Kajdi Csabától megszokhattuk, hogy egy nap körülbelül 50 Insta-sztorit megoszt, amelyben a legtöbbször edukál, ám sokszor előfordul, hogy a szájára vesz különböző celebritásokat. A minap is ez történt: meglátta Kulcsár Edinát és G.w.M-et egy óriásplakáton és egyből elkezdett sztorizni a rapperről. 

A G.w.M meg az Edi az óriásplakáton! Látod, anyukám? Nem kell befejezni az iskolát, már a tévében vagy, mész a Párharcba

– mondta a videójában Kajdi Csaba, pár órával később pedig reagált is a zenész.

GWM vs Kajdi Csaba

Fotó: Instagram

„Kedves Csaba! Sajnos nem mindenkinek adatik meg az, hogy legyen lehetősége tanulni gyerekkorban, vagy az életében. Nekem pénzt kellett csinálnom, hogy a családomnak segíteni tudjak. És sok más ilyen sors van, főleg ott, ahonnan én jövök. Én személy szerint nagyon bírlak téged és ne vedd támadásnak, mert tényleg kedvellek, azért is válaszolok itt neked. Legyen az a példa az én karakteremben, hogy nem kell a bűnözést, vagy egy romlott életet választani. Hanem kemény és kitartó munkával, na meg persze akarattal valósítsuk meg az álmainkat, bármit is dob a gép a kezdőcsomagba. Ölellek téged” – válaszolt a videóra G.w.M.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top