nlc.hu
Sztárok

Kajdi Csaba véleménye

Kajdi Csaba: „Én csak az Instagramra csinálok videót, de megkapom, hogy hazaáruló patkány vagyok”

Tóth Gabi, Majka, Zimány Linda, Ifj. Schobert Norbi... mindenkiről elmondta a véleményét.

Kajdi Csaba sosem pirult bele, ha véleményt kellett formálnia. Legyen szó közügyekről, politikusokról, műsorokról vagy celebekről. A modellügynökség vezetője igyekszik a közösségi médiában jelenlévő Cylát és a karriert különválasztani. Éppen ezért nincs az a pénz, amiért elmenne olyan műsorokba, amikkel nem tud azonosulni és azzal sem ért egyet, hogy sok olyan arcot látni, akik minden tapasztalat nélkül lettek odatéve, ahol most vannak. 

Kajdi Csaba

Fotó: Olajos Piroska

A szókimondó Cyla a 24.hu-nak adott interjújában beszélt politikáról, a munkásságáról, arról, miért nem szerepel a tévében és mit gondol azokról, akiket most főműsoridőben látunk. 

Volt egy modellem annak idején, Müller Attila, akit felvettek a Cool tévébe műsorvezetőnek. Beszédtechnika-tanártól kezdve, mindenfajta képzésre járnia kellett. Most meg kikerül a ValóVilágból Nádai Anikó, és műsorvezető lesz. Majka dettó, ő a legértékesebb celebünk” – fejtegette Cyla, majd elismerte, Majka bizonyos szinten bejárta az utat, amit kellett.

Nagyra is értékelem az utat, amit bejárt. Viszont abban is hiszek, hogy aki ilyen magasságokba eljut, mint ahogy ő, mindenképp képezhette volna magát, például az érettségi megszerzésével. Megértem, hogy fiatalon nem volt lehetősége tanulni, de akkor utólag pótolom eme hiányosságom, hiszen rengeteg fiatal követ. De simán lehet, hogy én vagyok túl pragmatikus és ódivatú. Nincsenek már alapvető elvárások. Én a saját modelljeimnek is azt mondom, előbb érettségi, aztán egyetemre jelentkezés, és halaszthatsz egy évet, míg kipróbálod a modellkedést.

Kajdi ezt követően kitért arra, szerinte kiket lehet ma Magyarországon celebnek nevezni. 

Zimány Linda, bár ő mostanában már jogtudós titulussal ül a reggeli műsorokban. Hunyadi Donatella klasszikus celeb. Schobert Norbi Jr, aki volt a Farm VIP-ben, majd ment a Sztárboxba. Érdekes ez a vetésforgó is: van 150 ember, akik elmennek a farmra, be a ringbe, vissza a konyhába, a Hal a tortánba, és a végén mindenki pörget egyet a Szerencsekerékben. Azt is érdekesnek tartom, hogy a televízió nem kérdezi meg, kit akar a néző látni, csak beteszik Tóth Gabit, aki finoman szólva sem a legnépszerűbb ember ma Magyarországon. Vele nincs problémám amúgy, talán csak a Tóth Gabi-jelenséggel: hogy szembemész önmagaddal, nem megtalálva a saját utad. Ez a templom padlóján csúszkálok óriáskereszttel a nyakamban, ami belóg a csöcseim közé, miközben két, aranytányér méretű fülbevaló lóg a fülemből – hát mi ez, de tényleg?! Nem lehetne ízlésesebben? – tette fel a költői kérdést és reagált egy korábbi nyilatkozatára, miszerint Sydney van den Bosch azért a Szerencsekerék háziasszonya, mert neki is kellett munkát adni. – Őszintén: mi ott a feladata? Régen Prokopp Dórának meg kellett fordítania a betűket. Sydney van den Bosch odaérinti a kezét a digitális kijelzőhöz. Sárga platformos cipőben catwalkozik. Valószínűleg azért van erre szükség, hogy visszaidézzük a kilencvenes évek minden pillanatát. Isteni az is, mikor utazási utalvány a nyeremény, fordul a színpad, a napernyő alatt meg üldögél a fiatal pár fürdőruhában. Hatalmas retró!”

Na, de egyébként tényleg nem arról van szó, hogy savanyú lenne a szőlő, és Cyla bácsi ül otthon, megkeseredve, mert nem pörgetheti a kereket. Simán csak kimondom, amit valójában mindenki gondol. Viccesen tálalva, amit a követőim szeretnek. Nota bene, el is várják. Ha pedig valaki vállalja a szereplést, tűrje a kritikát is. Én csak az Instagramra csinálok videót, de megkapom, hogy hazaáruló patkány vagyok. Vállaltam a szerepléssel, ez van. Ugyanígy vállalták ők is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top