nlc.hu
Sztárok

Kajdi Csaba ajándékot vitt a Rose d' Orra Mészárosnak és Várkonyinak

„Ez a mi hajónk!” – Kajdi Csaba ajándékot vitt a luxusjachton nyaraló Várkonyi Andreáéknak – videó

Kajdi Csaba kifigyelte, merre jár éppen a világjáró Mészáros család, és látogatóba ment.
Kajdi Csaba

A Mészáros Lőrinc bankholdingjának egyik cége által üzemben tartott luxusjacht, a Rose d’Or Monacóban horgonyoz. Ezt onnan tudjuk, hogy Kajdi Csaba influenszer a Vessel Finder alkalmazáson keresztül

megleste, merre jár most a hetek óta a Földközi-tengeren hajókázó jacht,

fedélzetén Mészáros Lőrinccel és szerelmével, Várkonyi Andreával. A Rose d’Or a hajózási adatokat megjelenítő oldalak szerint pénteken délután horgonyzott le Monaco állam Monte Carlo városának kikötőjében.

A sokáig Franciaországban élő Kajdi épp arra járt, ezért kitalálta, hogy felkeresi a NER csúcsragadozójának szállását. Nem is üres kézzel gondolta: egy üveg lekvárral és egy levéllel készült meglepetésként.

 

A hajó ott volt, ahol az applikáció jelezte.

„Úgy keresem a Lölőt, mint magyarok a Kárpát-medencét! A Miss Andi is itt áll valahol? Ja, az Anna volt. Meg kell nézni, annyit dolgoztunk ezért a kis hajóért. Várjál, ez a mienk! Ez a Rose d’Or! Itt vannak a Lölőék, megy a buli.

Ne mondd már, hogy nem előkelő! Ez a mi hajónk!

Bekiabálok mindjárt, érted, hogy keljetek fel, Andika, kicsi anyám! A Lölőt nem akarom felkelteni. Lekvárt hoztam, gyerekek. Na, ezt vettük, nézd meg! Be kellene kiabálni, hogy itt van a barack!” – mondta, majd performansza végeztével Kajdi otthagyta a csomagot a mólón.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top