nlc.hu
Életmód

A fűtés miatt égett le a ház

Begyújtottak, másnapra leégett a vasi család háza

Szerencsére még időben ki tudtak menekülni.
lakástűz,

Óriási lángokkal égett egy családi ház a Vas vármegyei Nardán. A tetőtér gyulladt ki, miután a család begyújtott, de a tűz átterjedt egy szobára is. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki és több vízsugárral próbálták megfékezni a tüzet. Órákon át oltották a lángokat. Mint a Tények riportjából kiderül, az ott élő házaspár még időben ki tudott menekülni, könnyes szemmel az utcáról nézték végig, ahogy mindenünk porrá ég. 

A családfő vette észre a tüzet. Furcsa, pattogó hangokat hallott a tetőtérből, amikor felment, már lángolt és hatalmas volt a füst. “Begyújtottunk a kazánba délután egy kicsit, de estére már kezdett hidegülni a radiátor, aztán ma vettem észre, hogy huppog valami. Fölmentem és akkor láttam, hogy egy darab már ég, jó 50 centiméteres. Nagy volt a füst, úgyhogy gyorsan jöttem lefelé” – mesélte.

A férfi ráadásul szívbeteg, és a lába is nagyon fáj, de szerencsére nem sérült meg a tűzben. A házaspár azt mondta, van biztosításuk, de szörnyű, hogy most nem tudják, mi lesz az otthonukkal. A tetőteret nemrég építették át, a fiuk élt ott, de most külföldön dolgozik.

A tűz pontos okát szakértők bevonásával vizsgálják.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top