nlc.hu
Életmód

Hosszú Katinka a Milák-ügyről

Hosszú Katinka nekiment az úszóelnöknek és megvédte Milák Kristófot

Felháborodott Wladár Sándor kijelentésein.

Kiállt Milák Kristóf mellett Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő Wladár Sándor úszóelnök szavaira reagált a közösségi oldalán – szúrta ki a hvg.hu.

Hosszú Katinka

Megvédte Milákot Hosszú Katinka – Fotó: MTI/Illyés Tibor

Úgy gondolom, Kristóf nem tartozik Magyarországnak, a sportvezetés pedig hálás lehet az eddig elért eredményeiért!” – posztolta Insta-sztorijában Hosszú Katinka, aki még a következőket is hozzáfűzte: “Felháborító és primitív a kijelentés, hogy egy olimpiai bajnok, világcsúcstartó még tartozna az országának…”

Mint azt megírtuk, a Magyar Úszószövetség elnöke keményen odapirított az edzéseit hanyagoló Miláknak. Wladár szerint Milák tartozik Magyarországnak, és önmagát is meg kell tisztelnie azzal, hogy komolyan edzésbe áll, s elvégzi azt a munkát, amivel jövőre Párizsban megvédheti olimpiai bajnoki címét. “A magyar rajongók éhezik a sikert, amit Tokióban láthattunk. Ő tartozik Magyarországnak annyival, és tisztelje meg önmagát azzal, hogy elvégzi a munkát, hiszen olyan talentum van benne, ami nagyon kevés sportolónak adatott csak meg életében, talán csak Egerszegi Krisztinát tudom mondani. Neki csak le kell úsznia a napi 6-8 kilométert, és akkor biztosan feláll Párizsban a dobogó tetejére” – üzente a fiatal sportolónak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top