nlc.hu
Életmód

Mentálisan beteg a robbantással fenyegetőző pécsi nő

Pszichiátrián is kezelték a lakása felrobbantásával fenyegetőző pécsi nőt

Évek óta rettegésben tartotta a lakókat.
pécsi fenyegető

Mint arról beszámoltunk, a lakása felrobbantásával fenyegetőzött egy pécsi nő. Vasárnap délután hívták a rendőröket egy tízemeletes panelházhoz, mert robbantani akart. A TEK-esek négy órával később végül bejutottak a lakásba, a középkorú nőt átadták a mentőknek. Kórházba vitték az asszonyt, aki ellen közveszéllyel fenyegetés miatt indult ellene.

Az RTL Híradó úgy értesült, a nő egyedül élt. Mióta néhány éve meghaltak a szülei, rendszeresek voltak a dühkitörései, pszichiátrián is kezelték. “Őrjöng, kiabál, fenyegetőzik, nem bántott úgy senkit, de nem enged be senkit. A bátyjával is van nekem kapcsolatom. A bátyja telefonszámát én adtam meg a rendőröknek. Többször hívtam őt is. Azt mondta, hogy ha az orvosok nem tudnak mit csinálni, akkor ő mit csináljon vele” – mesélte az emeleti szomszéd.

Mint kiderült, nem a mostani volt az első eset, amikor rendőröket hívtak a nő miatt. “Tavaly elvitték a rendőrök, így, karácsony előtt, aztán visszaengedték. Pszichiátrián kezelték, és tavasszal kiengedték. Azóta megint megy ez a para itt nálunk, mert nagyon féltünk. Én sokszor alig mertem elaludni. Szóltunk mindenkinek, az önkormányzatnak is” – mondta a szomszédja.

Pár napja amúgy egy dombóvári férfi robbantotta fel a lakását, amely egy több mint negyvenlakásos társasházban volt, úgyhogy a vakszerencsén múlott, hogy más nem sérült meg. A férfi rossz viszonyban volt a szomszédaival, ezért döntött úgy, hogy felrobbantja a gázpalackot. A robbanás során kirepült az ablakon, súlyos sérüléseket szenvedett, de túlélte. A rendőrség szándékos közveszély okozása bűntett miatt indított ellene nyomozást.

Kiemelt fotó forrása: RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top