nlc.hu
Életmód

Hetente váltogatja a barátnőit Rácz Géza

„Minden héten más lánnyal vagyok” – állítja Schobert Norbi pártfogoltja, a 160 kilóra lefogyó Rácz Géza

Gigafogyása után állítólag már topkategóriás barátnői vannak.

Élvezi a népszerűséget a 160 kilóra fogyó Rácz Géza, aki egykor az ország legkövérebb tinédzsere volt. Három évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, amikor még 320 kilósan Schobert Norbi felkarolta. A 21 éves Géza most az állítja, gigafogyásával párhuzamosan a lányok is elkezdtek érdeklődni iránta, és már megszámlálhatatlan hódításon van túl.

Rácz Géza,

Rácz Géza szerint mióta ismert lett, sok lány szeretne vele ismerkedni – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Minden héten mással vagyok!” – árulta el a Borsnak Géza, aki azzal is dicsekedett a bulvárlapnak, hogy topkategóriás barátnői is vannak.

“Van köztük 9-10-es, de 7 vagy 6 pontos is akad” – mesélte a nemrég a zenei piacra betört fiatal, aki még nem vágyik stabil kapcsolatra, egyelőre szeretné kihasználni a lehetőségeket, mivel még emlékszik azokra az időkre, amikor még szóba sem álltak vele a nők.

A fitneszguru pártfogoltja amúgy szeretne még további 70 kilót leadni, de közben a zenei karrierjére is kíván koncentrálni. Már a második klipjét is elkészítette egy énekes rokonával:

A duó bízik abban, hogy hamarosan fesztiválok nagyszínpadán léphetnek fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top