nlc.hu
Életmód

A te lányod szépnek érzi magát?

A te lányod szépnek érzi magát?

A filterek, Faceappok és a mesterséges intelligencia világában az arcunkból és a testünkből egy pillanat alatt tökéleteset, de soha nem létezőt készíthetünk egy kattintással. A mai fiatal lányok egy olyan, nem létező világban élik a mindennapjaikat az interneten, amivel szülőként úgy érzed, hogy lehetetlen lépést tartani. Nézd meg a videónkat és kiderül, hogy mi, mint szülők vagy Z generációs fiatal lányok hogyan próbáljuk fenntartani azt a láthatatlan köteléket a szülő-gyermek kapcsolatokban, ami megóvhatja a mai kamaszokat attól, hogy a valótlant valósnak lássák.
anya-lánya

Szülőket és tinédzser lányaikat hívta meg a Dove, hogy a közösségi média hatásairól beszélgessenek. Először csak kedélyesen csevegtek velük, aztán levetítettek nekik egy videót, amitől megfagyott a vér az anyák ereiben.

Sajnos a szülők hajlamosak alábecsülni az internet és a közösségi platformok erejét, nem beszélve a mesterséges intelligencia hatalmáról. Vajon hogyan lehet megóvni a fiatalokat a toxikus tartalmaktól, lehet-e egyáltalán? És hogyan tanítsuk meg nekik, hogy okosan szelektáljanak a temérdek információ között? Erről beszélgettek az nlc újságírói a Dove film apropóján.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top