nlc.hu
Életmód

Kettős hüvellyel él egy ausztrál nő, így jött rá a dologra.

A két hüvellyel élő nő elmesélte, hogyan jött rá a dologra

A pillanat, amikor rájössz, hogy más a tested.

Az ausztrál Evelyn Miller nagyon ritka rendellenességgel jött világra. A fiatal nőnek két teljes méhe van, ami azt jelenti, hogy két, egymástól teljesen független reproduktív rendszerrel rendelkezik a teste – aminek a kettős hüvely is része.

A két hüvellyel élő nő elmesélte, hogyan jött rá a dologra

A vagina duplex néven is ismert mutációnak

sokféle variációja van, Millernél pedig a legritkább formája áll fent – írja a LadBible. Konkrétan kettő, teljesen különálló hüvelye, két méhnyaka, két méhe és egy petefészke van. Ez több dologgal is jár: Evelyn mindkét hüvelyével szexelhet, cserébe mindkettővel teherbe is eshet.

„Már fiatalon tudtam, hogy valami nagyon nincs rendben velem”

– mesélte Evelyn.

Amikor megjött a menstruációm, a tamponok soha nem működtek normálisan. A szex is nagyon-nagyon furcsa volt. Nem igazán tudtam rájönni, mi is történik az altestemben. Aztán 20 évesen terhes lettem és úgy döntöttem, hogy nem tartom meg a babát. Amikor felébredtem a terhesség megszakítás után, közölték, hogy még mindig terhes vagyok, mivel két hüvelyem van, ami miatt még egy abortusz lesz szükséges.

Elég fájdalmas módon derült ki tehát a dolog, persze egyben meg is könnyebbültem, hogy legalább végre kiderült. A menstruációról szólva “az egyik általában valamivel tovább tart, mint a másik”, és a tamponnal is vigyáznia kell, mivel,

ha mindkettő telítődik, az árthat a hüvelyeinek.

Így aztán minden vérzése idején kétszeres – azaz négyszeres – mennyiségű tampont kénytelen elhasználni, ami szívás ugyan, de ez az egyetlen „hátránya” a két hüvelynek. Evelynnek eddig két gyereke született a férjétől, miközben mindkét méhe „fele akkora, mint egy normál méh”. Ebből az is következik, hogy mindkét gyerekét császármetszés útján hozta világra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top