Életmód

Mi tudjuk, hogy mi kerül idén a fa alá!

Az ajándékok beszerzése mindig embert próbáló feladat, hogy minden családtagnak és barátnak szíve titkos vágyát a lehető legjobb minőségben és jó áron tudd megvásárolni. Gazdag szezonális non-food választékunkkal, ALDI saját márkáinkkal könnyen tudunk neked segíteni!

Mi tudjuk, hogy mi kerül idén a fa alá!

Ajándéklistára fel!

Kis divattervezőknek és nagy átalakítóknak tökéletes választás a saját márkás EASYHOME termékcsaládunkban kapható Mini varrógép. A december 14-től a készlet erejéig elérhető, beépített lámpával, két sebességfokozattal rendelkező varrógép kézzel és a tartozékként adott pedállal is használható, és csupán 5999 forintba kerül. Készülhetnek vele a szebbnél szebb babaruhák, de egy kisebb átalakításhoz is tökéletesen alkalmas.

Ugyancsak december 14-től kapható a hasznos ajándékok közé tartozó EASYHOME saját márkás kompakt páramentesítő készülék. Az esztétikus megjelenésű páramentesítő teljesítménye napi 400 ml, víztartályának mérete pedig 1,5 l. Ha a víztartály megtelik, a készülék automatikusan kikapcsol.

Saját CRANE sportmárkánk választékában pedig rábukkanhatsz a tökéletes dartstáblára, ami kicsik és nagyok számára is ideális ajándék. A december 17-től a készlet erejéig elérhető táblát elektronikus vagy szizálszálas változatban is megvásárolhatod 9999 forintért. Az akár 16 játékossal is használható elektronikus tábla 27 különböző játékhoz használható.

Mi tudjuk, hogy mi kerül idén a fa alá!Finomságokkal hangolódj az ünnepekre!

Az ünnepi bevásárlás során ne feledkezz meg a finomságokról. Szezonális választékunkban ott vár rád készen a frissen sült AZON MELEGÉBEN mákos és diós bejgli, ami mellé az ALDI VINOTÉKA kínálatából válassz bort, majd BELLA saját márkánk karácsonyi fűszereivel főzd össze, aztán pihenj egy kicsit, és élvezd, hogy minden ajándékot sikerült egy helyen, kedvező áron beszerezned.

Vásárolj nálunk, mi segítünk megtalálni a tökéletes ajándékot – olcsóbban, mint gondolnád!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top