nlc.hu
Életmód

Lábkörmök nélküli lány

Lábköröm nélkül született a lány, sokáig szégyellte

A 18 éves Annabelle Anderson fiatalkorát azzal töltötte, hogy eltitkolta, hogy nincsenek lábkörmei. A tennesseei egyetemista most magabiztosabb, mint valaha.

A 18 éves Annabelle Anderson ifjúkorát azzal töltötte, hogy hazudott, és titkolta, hogy nincsenek lábkörmei, azonban amióta őszinte videókat tett közzé magáról az interneten, új önbizalomra tett szert.

A tennessee-i egyetemista egész életében bizonytalannak érezte magát a lábát illetően, de a videók közzététele megváltoztatta az életét. Annabelle most azt mondta, hogy látva a többi embert az interneten, akik ugyanazzal a problémával küzdenek, mint ő, kevésbé érzi magát egyedül.

Elmagyarázta: „Régebben egyedül éreztem magam. Amikor kicsi voltam, soha nem találtam senkit, aki úgy nézett ki, mint én. A videók közzététele valóban segített az önbizalmamon, mert a megjegyzések fele nyilvánvalóan a lábamról szólt.”

Annabelle rendellenessége az anyaméhben kezdődött: az amnionszalag és amnionköteg-szindróma azt jelenti, hogy a magzat ujjai vagy lábujjai köré tekeredhet egy amnionszalag, ami ujjösszenövést idézhet elő, elzárja a keringést. Annabelle emiatt elveszítette néhány csontját és lábujjait a bal lábán. Annabelle szerencsésnek tartja magát, hiszen a szindróma következtében, a legsúlyosabb esetben a magzatburok olyan létfontosságú területek köré tekeredhet, mint a fej vagy a köldökzsinór, ami akár a magzat halálát is okozhatja.

Annabelle sokáig azt hitte, ő az egyetlen a világon, aki ezzel küzd, de a videói révén eljutott sorstársaihoz. „Rengeteg üzenetet kezdtem kapni olyan emberektől, akik azt mondták, hogy nincs lábkörmük. Nagyon jó látni, hogy ilyen sok hozzám hasonló ember van odakint. Ez folyamatosan inspirált a videók készítésére.”

(via)

lábkörmök nélküli lány

Fotó: TikTok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top