Trend

Extrém hosszúságú körmeiből él egy amerikai nő

A kezén és a lábán is brutálisan hosszúak a körmei, és vannak, akik ezért fizetnek neki.
Meg tud élni a körmeiből

Az amerikai Arinda Storm Weavernél még 2006-ben mellrákot diagnosztizáltak. A nő akkor kezdett blogot vezetni, még a MySpace-en, ahol – az akkor még csak a kezein – extrém hosszúságú körmeit is megmutatta. Ekkor tárult fel előtte a körömfetisiszták világa, melynek korábban a létezéséről sem tudott. Rájött, hogy pénzt is kereshet a körmeivel. 2008-ban felmondott a munkahelyén, azóta a körmeiről készült videók eladásából él. Idővel aztán felismerte azt is, hogy ha a lábkörmeit is megnöveszti, abból további anyagi hasznot húzhat, ugyanis léteznek olyna körömfetisiszták is, akik kimondottan a lábkörmökre vannak rákkattanva.

Mivel a hosszú lábkörmök ritkábbak, ezekből többet is profitál, mint a hosszú kézkörmeiből. Az 58 éves nő a videókon különféle dolgokat csinál a körmeivel, például kopog velük a talajon vagy buborékfóliát durrantgat. Egy 10 perces videójáért a körömfetisiszták 14.39 dollárt, vagyis nagyjából 4800 forintnak megfelelő összeget fizetnek.

 

A körmeit rendszeresen ápolja és lakkozza, ha pedig az egyik letörik, megpróbálja visszaragasztani. A lábkörmei persze számos dologban korlátozzák, nem tud például zárt cipőt viselni, futni, de még gyorsan menni sem. És persze gyakran be is szólnak neki az interneten és az utcán is.

via

Olvass még a körmökről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top