nlc.hu
Életmód

Magas nő nehézségei

190 centis vagyok, végre találtam egy férfit, aki képes kezelni a magasságom

Barátja 15 centivel alacsonyabb, de nincs kisebbségi komplexusa.

A 29 éves cornwalli Lizzy Groombridge-nek korábban bizonytalan pasikkal kellett megküzdenie, akik megtiltották neki, hogy magassarkút hordjon. A 190 centi magas nő most boldog, mert rátalált nála 15 centivel alacsonyabb szerelmére, aki elég magabiztos, hogy elfogadja Lizzy magasságát.

James azt mondja, őt nem érdekli Lizzy magassága, a lány előtt azonban csak alacsonyabb barátnői voltak.

Magasabb nő

Lizzy és James (Fotó: Lizzy Groombridge FB)

A közösségi médiás marketing menedzserként dolgozó Lizzy mindig is bizonytalannak érezte magát, amikor randizott, mert a magasabb nőkhöz kötődő társadalmi megbélyegzés és az elvárás, hogy a férfinak magasabbnak kell lennie, gúzsba kötötte.

Lizzy úgy találta, hogy a nála alacsonyabb férfiak nem akartak kilépni a társadalmi elvárások közül, és nem akartak randizni egy náluk magasabb emberrel. Valójában azonban szereti az alacsonyabb pasikat, és azt mondja, azt akarta, hogy azért szeressék, amilyen, és nem csak a magassága miatt.

A genetikának köszönhetem a magasságomat, a dédszüleim magasak voltak” – mondta Lizzy. „A múltban a randevúzás nem volt mindig könnyű, sok éven át bizonytalannak éreztem magam. Küzdöttem, hogy valódi emberekkel találkozzam, különösen azzal a megbélyegzéssel, hogy a férfiaknak magasabbnak kell lenniük, ez korlátozott, mivel sok férfi nem akart kilépni a komfortzónájából, vagy abból, amit a társadalom „normálisnak” fogad el” – mesélte, hozzátéve, hogy volt kapcsolata, ahol a férfi nem engedte, hogy magassarkú cipőt vegyen fel.

Tény, hogy a ruhavásárlás sem könnyű ekkora magassággal, ezért Lizzy jelenleg épp egy magas nőknek tervezett ruhamárka bevezetésén dolgozik. (VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top