nlc.hu
Életmód

Elárulta egy orvos, milyen hosszú az átlagos pénisz

Elárulta egy orvos, milyen hosszú az átlagos pénisz

Dr. Jen Caudle Tiktok-videóját eddig a pillanatig már közel másfél millióan látták.
Elárulta egy orvos, milyen hosszú az átlagos pénisz

Az Egyesült Államokban, egész pontosan a pennsylvaniai Philadelphiában praktizáló dr. Jen Caudle még 2023 nyarán döntött úgy, hogy saját Tiktok-csatornát indít, ahol hasznos információkat, orvosi tríviákat és különféle egészségmegőrző praktikákat oszt majd meg a követőivel. Augusztusban aztán közzétett egy videót, amiben az átlagos pénisz hosszáról értekezett…

A videót azóta közel másfél millióan nézték meg. És milyen jól tették. A szóban forgó, nagyjából egyperces videó első felében Caudle doktornő a konkrét számok helyett arról beszélt, hogy meglepően sokan (férfiak és nők vegyesen) sokkal hosszabbnak gondolják az átlagos péniszt, mint amilyen hosszú az a valóságban. Legalábbis tapasztalata szerint. Hozzátette:

Ennek a videónak a legfontosabb üzenete, hogy mindenki úgy tökéletes, ahogy van. Hiába próbálja lenyomni a torkunkon az internet és a tévé azt a társadalmi nyomást, hogy a nagyobb az jobb, az igazság az, hogy te, aki ezt nézed, úgy vagy jó, ahogy vagy!

– jelenti ki a doktornő, aki ezután azért csak elárulta, az átlagos pénisz hossza ernyedt állapotban 9,1, míg erektált állapotban 13,1 centiméter.

Caudle a videó végén még beszélt arról is, hogy a pénisz mérete nem szükségszerűen befolyásolja annak örömszerző képességét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top