nlc.hu
Életmód

A szakítás miatt szétzúzta a kocsiját, majd betört a lakására

Szétzúzta az exe kocsiját az őrjöngő anyuka

Egy kétgyermekes anyuka annyira kiakadt, miután megtudta, hogy exének már új barátnője van, hogy harci eszközökkel rongálta meg autóját és tört be a férfi lakásába.
Egy nő faképnél hagyja volt barátját a szakítás után

Egy szakítás mindig egy nehéz és szívszaggató folyamat, így nem csoda, hogy vannak, akik könnyebben, vannak, akik pedig kevésbé jól kezelik az efféle helyzeteket. A 49 éves Buathip Kendray azonban egészen szokatlan módon reagált, amikor megtudta, hogy exének, Steven Woodsnak már új barátnője van. A nő ugyanis betört volt barátja lakásába mindenféle harcművészeti eszközökkel felfegyverkezve. 

Kendray azután kapott dührohamot, miután megtudta, hogy az exe ugyanabban a lakásban él együtt újdonsült szerelmével, mint amelyben ekkor együtt laktak.

Ezen felbuzdulva a nő egyszer csak megjelent egykori párja lakásánál, letépte a férfi autóján lévő visszapillantó tükröt, fadeszkákat dobált össze-vissza, és több kukát is felborított.

Ezt követően pedig a nappali ablakán keresztül betört a házba – számolt be róla a The Liverpool Echo. A nő vélhetően annyira bedurvult, hogy a férfi és barátnője kénytelen volt elbarikádozni magát a hálószobában addig, amíg a rendőrök ki nem értek.

A rendőrök a helyszínre érkezéskor letartóztatták a kétgyermekes anyukát, aki később bűnösnek vallotta magát rongálás és testi sértés vádjában. Zaklatottságát fokozta, hogy a kettejük közti viszály miatt hajléktalanná vált. Az anyuka büntetlen előítélete vélhetően csökkentette az ítélet súlyosságát, így a bíró 18 hónapos közmunkára ítélte, amely magában foglalja a rehabilitációs kötelezettséget is. Ráadásként még egy távolsági végzést is kiszabtak rá. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top