nlc.hu
Életmód

Visszavágott a kommentelőknek a nő, aki szinte meztelenül ment edzőterembe

„Nem csináltam semmi rosszat” – így védekezik a nő, aki szinte meztelenül, testfestést viselve ment edzőterembe

Ugyan először úgy tűnt, megbánta amit tett, kiderült, nem gondolta komolyan.

December végén egy streamer óriási felháborodást okozott, amikor úgy döntött, hogy nem megfelelő öltözékben, hanem testfestést viselve keres fel egy edzőtermet. Mint elárulta, öt-hat órába telt, mire elkészült a mű, szóval volt benne munka. 

A 26 éves Natalie Reynolds persze nem volt meztelen, a festett sportmelltartó és leggings alatt viselt alsóneműt, bimbófedőt, illetve volt egy fekete kapucnis pulóver rajta, de így is megkérték, hogy legyen szíves távozni, ha ilyen lengén van öltözve. Sőt, emellett arra is emlékeztették, hogy talán nem kellene felvételt készíteni egy edzőteremben. 

Miután megosztotta az esetről készült videót, rengeteg komment érkezett, és sokan voltak, akik szerint jogos volt, hogy rászóltak. Van, aki felhívta a figyelmét arra, hogy nemcsak tiszteletlenség így megjelenni az edzőteremben, nem is túl higiénikus. 

Natalie Reynolds december harmincadikán bocsánatot kért, vagyis úgy tűnt, mintha megbánta volna, amit tett, bár gyanús lehetett volna, hogy Logan Paul több évvel ezelőtti szavait idézte.

Azóta Reynolds meg is erősítette, hogy nem gondolta komolyan a bocsánatkérést, nem gondolja, hogy bármi rosszat tett volna, nem bánja, hogy testfestést viselve ment edzőterembe.

 

Testfestéssel ment edzőterembe

Fotó: Natalie Reynolds/X

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top