nlc.hu
Életmód

Valóságshowban szerepel Cora Schumacher

Valóságshow-ban szerepel Cora Schumacher

2022 óta nem beszél a fiával, aki most végre üzent neki.

Cora Schumacher 2001 és 2015 között volt Ralf Schumacher felesége. Házasságuk alatt egy fiúgyermek született. David ma már 22 éves, és apja nyomdokaiba lépve, szintén autóversenyzőként próbál szerencsét. Eközben Cora a dzsungel felé utazik, ugyanis igent mondott a Celeb vagyok, ments ki innen! német verziójának. „Örülök, hogy belevágott. Cora egy erős nő, mindig is meg szerette volna ezt mutatni” – mondta a nőről az exférje.

Cora Schumacher és Ralf Schumacher.

Cora Schumacher és Ralf Schumacher (Fotó: Profimedia)

David, aki 2022 óta nem beszél az anyjával egy vita miatt, most a Bild napilapnak úgy nyilatkozott, hogy ő is sok szerencsét kíván neki.

Ralf és David több éve él együtt Salzburgban. „Legtöbbször apa főz, de néha átveszem a fakanalat, különösen, ha a thai curryről van szó, amit elég jól el tudok készíteni. Egyébként gyakran van hús vagy hal, mert mi ezeket szeretjük igazán” – mondta David korábban.

Hamarosan egyébként esküvő lesz a Schumacher családban. Az autóversenyző legenda, Michael Schumacher lánya, idén nyáron mondja ki az igent párjának. Az esküvő részleteiről itt írtunk korábban.

Cora Schumacher és David Schumacher.

Cora Schumacher és David Schumacher (Fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top