nlc.hu
Sztárok

Férjhez megy Michael Schumacher lánya, Gina

Férjhez megy Michael Schumacher csodaszép lánya, Gina

Gina 2017-ben ismerkedett meg szerelmével, és idén az igent is kimondják, a család villájában.

A hírek szerint Michael Schumacher lánya, Gina még idén férjhez megy. A lakodalmat pedig a család mallorcai luxusvillájában tartják majd.

Ultima Hora mallorcai napilap számolt be arról, hogy a sportoló 26 éves lánya, nyáron köti össze életét párjával, Iain Bethke-vel. 

Gina Schumacher és Iain Bethke.

Gina Schumacher és Iain Bethke. (fotó: Getty Images)

A német Bunte magazin azt állítja, hogy egy észak-németországi esküvőszervezőt bíztak meg, a ceremónia és a lakodalom megszervezésével.

A villát még 2017-ben vásárolta a hétszeres világbajnok felesége, a Real Madrid elnökétől, Florentino Pereztől.

A Bunte úgy tudja, hogy a nyári szabadtéri esküvőn, egy countryzenekar játszik majd. Ami a dress code-ot illeti, a férfi vendégeket arra kérik, hogy öltönyben érkezzenek, amit nemcsak a ceremónián, de a lakodalmon is viselniük kell. Ugyanakkor a nyári hőség miatt, a nyakkendőtől eltekintenek a szerelmesek.

Gina és Iain kapcsolata hat évvel ezelőtt egy díjátadón kezdődött. 

Gina Schumacher és Iain Bethke.

Gina Schumacher és Iain Bethke. (fotó: Gisela Schober/Getty Images)

A bár a német lapok – olykor egészen botrányos eszközökkel – mindig szeretnének újabb és újabb híreket megtudni a síbalesetet elszenvedő Michael Schumacherről, a család kitart a hallgatás mellett. Ők ugyanis nagyon figyelnek arra, hogy a magánszférájuk megmaradjon. „Fontos számomra, hogy Michael továbbra is élvezhesse a magánéletét, amennyire csak lehetséges. Michael mindig megvédett minket, most mi védjük őt” – mondta Corinna a Netflix dokumentumfilmjében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top