nlc.hu
Család

Michael Schumacher családja most

Így él most Michael Schumacher családja

2022. év végén, egészen pontosan december 29-én volt kilenc éve, hogy Michael Schumacher, a Forma-1 legendája egy szörnyű balesetet szenvedett. Schumacher, aki egyébként tapasztalt síelő volt elesett és beverte a fejét egy sziklában. Bár volt rajta sisak, a sérülések olyan komolyak voltak, hogy azonnal kórházba szállították, megoperálták és orvosi kómába helyezték, hogy csökkentsék az agy duzzanatát. 2014 nyarán bejelentették, hogy Michael kijött a kómából, és egy svájci kórházba vitték át kezelésre, ahonnan az év szeptemberében hazatért, és a továbbiakban az otthonában ápolták a sportolót.

michael schumacher családja

Mick, Gina és Corinna Schumacher az otthonukban (Fotó: Instagram/@mickschumacher)

Két éve kijött a Netflixen egy dokumentumfilm Schumacher címen, amiben a legenda felesége, Corinna, illetve két gyermekük, Gina és Mick először beszéltek a balesetről nyilvánosan. Corinna elmondta, hogy soha nem fogja feladni, mindent megtesznek a családjával együtt a férje gyógyulásának érdekében. „Mindennap hiányzik Michael, de nemcsak én: a gyerekek, a család, az édesapja, mindenki a környezetében. Mindenkinek hiányzik Michael, de ő még itt van. Nem úgy, mint eddig, de itt van, és úgy érzem, ez sok erőt ad nekem” – mondta akkor Schumacher felesége.

2022 nyarán Corinna és Gina vették át Michael nevében Németország Észak-Rajna–Vesztfália tartományának legrangosabb állami kitüntetését. A sportoló felesége könnyekig meghatódott a férje tiszteletére rendezett eseményen. A fiuk, Mick nem tudott részt venni, hiszen a 23 éves srác azóta édesapja nyomdokaiba lépett: ő maga is autóversenyző lett. Egyébként mind ő, mind a nővére kedves poszttal köszöntötték Schumachert, aki most január 3-án lett 54 éves.

Hogy ez az évük hogy alakul, még kérdéses, hiszen Corinnának komoly tervei vannak a jövőre nézve. Állítólag a nő 12 milliárd forint értékben vett házat Mallorcán, ami a család kedvenc nyaralóhelye volt mindig is – ide költöznének közösen Svájcból. Az asszony egy gyönyörű kikötővárosban talált rá álmaik otthonára, aminek közelében magának és Ginának egy ranchot is felépítene. Persze Corinna nem egyedül hozta meg ezt a döntést: egy német lap értesülései szerint maga a pilóta is meglátogatta a mallorcai házat, ahová helikopterrel vitték el.

Ennél többet azonban valószínűleg egy jó darabig megint nem fogunk megtudni a Schumacher-családról, ők ugyanis nagyon figyelnek arra, hogy a magánszférájuk megmaradjon. „Fontos számomra, hogy Michael továbbra is élvezhesse a magánéletét, amennyire csak lehetséges. Michael mindig megvédett minket, most mi védjük őt” – mondta Corinna a Netflix dokumentumfilmjében.

corinna és gina schumacher
Megnézem
Összes kép (4)

(Forrás: Express, Racing News 3650, F1i.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top