nlc.hu
Életmód

Pelenkázza magát Paigey Miller influencer

Kisbabaként él ez a fiatal nő, nagyon bejön neki

Az amerikai nő átpelenkázza magát és plüssökkel játszik, a követői meg imádják nézni.

Egy felnőtt amerikai nő baba módjára éli életét, legalább is azt a részét, amit megmutat belőle a világnak: pelenkázza magát, plüssjátékokkal játszik, kiságyban alszik. Rajongói pedig zabálják Paigey Miller netre feltöltött tartalmait: 426 előfizetője van. A nő havi háromszáz dollárt költ pelenkára – írja a Mirror

Kisbabaként él ez a fiatal nő, nagyon bejön neki

Miller 2018 óta él így.

Azt mondja, nem érdeklik az életmódját kritizálók és azok sem, akik szerint nem teljesen ép elméjű. Állítása szerint naponta kap biztató üzeneteket: azt írják, nagyon merész és bátor, életmódjának felvállalása miatt.

,,Mindig gyűjtöttem a játékokat és a humorom is gyerekes, így a barátaim és a családom nagyon elfogadóak velem” 

Paigey felnőtt korában döbbent rá,

hogy a hozzá hasonló fétissel bíróknak titkos közössége is van. Ő viszont meg akarta mutatni, hogy erre semmi szükség, ezért közösségi oldalt indított a témáról. ,,Szeretünk játékokkal játszani. Örömet okoz nekünk, amit kisgyerekként csináltunk. Polly Pocketet és Barbie-t gyűjtök.

Szeretek játszani a plüssállataimmal”

– magyarázza. Paigey tehát így éli hétköznapjait vőlegényével, miközben azért nem áll gyámság alatt: rendesen fizeti a számlákat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top