nlc.hu
Életmód

Jim Carrey napjainkban

Szinte fel sem ismertük Jim Carrey-t ezeken a friss fotókon

A színész a barátai társaságában ünnepelt.

Hosszú hajjal tűnt fel az Instagramon a 62 éves Jim Carrey, méghozzá kollégája, a szintén színész-komikus David Spade oldalán. A poszt szerint Carrey születésnapját ünnepelték egy szűk körű bulival, ahol Adam Sandler is vendég volt. „Boldog születésnapot Jim Carrey-nek, aki már sokszor megnevettetett a vásznon és azon kívül is. Nagyon jó fej srác” – írta többek között a bejegyzéshez Spade. A kommentelőket meglepte Carrey megjelenése, hiszen a színész hosszú ideje kerüli a nyilvánosságot.

Szerencsére nem csak ez az egy kép került fel a buliról. A lent látható felvétel alapján kiderült, hogy jelen volt még többek között Jimmy Kimmel, Seth Green és Cary Elwes is.

Hogyan él most a színészlegenda?

2022 áprilisában, a Sonic, a sündisznó második részének mozikba kerülése után Jim Carrey bejelentette: azt tervezi, hogy visszavonul a színészkedéstől. „Nos, visszavonulok, elég komolyan gondolom”mondta, majd hozzátette, ha olyan forgatókönyvet kapna, amely fontos a közönség számára, akkor fontolóra veszi, de most biztosan szüneteltetni fogja a pályafutását.

Jim Carrey

Jim Carrey (Fotó: Northfoto)

„Nagyon szeretem a csendes életemet, nagyon szeretek festeni és nagyon szeretem a spirituális életemet. Úgy érzem, ilyet talán soha többé nem hallasz majd más hírességtől. Elég volt, eleget dolgoztam, elegem lett” – fejezte be az Ace Ventura! sztárja. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top