nlc.hu
Életmód

Masszőr-rendőr

Masszőrként dolgozik másodállásban egy borsodi rendőr

Mielőtt felszerelt, már akkor tudta, hogy két lábon szeretne állni a munkaerőpiacon.
masszőr,

Parancsnoka engedélyével kazincbarcikai otthonában nyújt fizioterápiás szolgáltatást Zupkó Jázmin Ajándék őrmester, a Sajószentpéteri Rendőrőrs járőre, aki még általános iskolásként döntötte el, hogy rendőr lesz. Már a Miskolci Rendvédelmi Technikum tanulója volt, amikor megfogalmazódott benne, hogy másodállást kéne vállalnia. “Egyrészt, hogy két lábon állhassak a munkaerőpiacon, de az is kedvemre való volt, hogy rendőrként annyi szabadidő áll a rendelkezésemre, amire lehet pluszelfoglaltságot alapozni”  – indokolta a Zsaru Magazinnak.

Két évvel ezelőtt szerelt fel a Sajószentpéteri Rendőrőrs rendészeti alosztályára, de addigra már elvégezte a szakképesítő masszőrtanfolyamot Budapesten. “Már a fővárosi képzés során a svédmasszázsra specializálódtam, főleg a fájdalomcsillapító technikák keltették fel az érdeklődésem” – magyarázta az őrmester, aki cellulitköpölyöző, gyógynövényes és stresszoldó masszázzsal is bővítette szolgáltatásait, de frissítő talpmasszázst is vállal.

Általában otthon dolgozik, de igény szerint házhoz is megy, hetente legalább egyszer fogad kuncsaftokat az egyik kazincbarcikai idősotthonban, és kisgyerekeket is masszíroz. Zupkó Jázmin Ajándék azt is elárulta, hogy mellékállását kezdettől fogva a helyén kezelte: “Vannak olyan vendégeim, akik most is azt gondolják, hogy nekem ez a fő tevékenységem, amivel nincs problémám. Nem gondolom, hogy minden új kuncsaftomat tájékoztatnom kellene arról, hogy amúgy én rendőr vagyok. Nem is tenne jót a kezelések légkörének, ha ilyesmikről társalognánk”.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top