nlc.hu
Életmód

Lefejezte a vonat a sínekre kötözött kutyát Balmazújvárosban

Kutyát kötöztek a sínre Balmazújvárosban, lefejezte a vonat

Pályatakarító találta meg a lefejezett állatot, állatvédők szerint több durva eset is történt mostanában Balmazújváros környékén.
Kutya a sínen

Állatvédőket riasztottak a sínekhez Balmazújvárosnál, ahol egy lefejezett kutya testére találtak rá. A vizsgálat után gyorsan kiderült, hogy a kutyát tisztán fejezte le a vonat, a vérnyomok és az egyenes lefejezés arra utalnak, hogy nem simán elgázolta az állatot, hanem odakötözték a sínekre. Az állat fejére egy kesztyűt dobott a kivégzője vagy valaki, aki elmozdította a tetemet – derül ki az RTL Híradó riportjából.

Az állatvédők most segítenek a rendőrségnek abban, hogy elvégezzék az állaton a boncolást, hogy megállapítsák, élt-e az állat, amikor a sínekre került, vagy már holtan kötözték oda. Ha az előbbi történt, feljelentést tesznek, a rendőrség pedig állatkínzás miatt megindíthatja a nyomozást. A boncolás eredménye a jövő hét közepén várható.

Az Add a mancsod alapítvány a közösségi média oldalán jelezte, hogy rövid időn belül más hasonlóan brutális, állatkínzással kapcsolatos eset történt Balmazújvárosban, ezért mindent megtesznek a tettes mielőbbi kézre kerítéséért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top