nlc.hu
Életmód

Matthew Perry nevelőapjának visszaemlékezése

Szívszorítóan emlékezett meg családtagja Matthew Perryről

Szülei egyéves kora előtt elváltak, ezért nevelőapja nevelte fel Matthew Perry édesanyjával együtt.

Keith Morrison, kanadai újságíró 1981-ben vette feleségül Matthew Perry édesanyját, Suzanne-t, ezzel a tavaly októberben, 54 éves korában elhunyt színész nevelőapja lett . Morrison egy podcastban nyilatkozott a család veszteségéről, amit a People szemlézett.

„Ahogyan azt már mások is százszor elmondták, ez az érzés nem múlik el. Minden nap veled van, és mindig van valami új aspektusa, ami nem hagy nyugodni. Nem könnyű – főleg az édesanyjának nem az”

– mondta érzéseikről Morrison. Perry és édesanyja kapcsolatáról pedig úgy gondolta, hogy a színész

Matthew Perry, a halála előtt pár nappal, édesapjával (Instagram)

Matthew Perry, a halála előtt pár nappal, édesapjával (Instagram)

élete vége felé közelebb érezte magát édesanyjához, mint előtte bármikor.

Morrison szerint a Jóbarátok néhai sztárja: “(halála előtt) azt mondta, boldog, pedig ezt már régóta nem mondta. Most ezzel vigasztaljuk magunkat, miközben nem fair, hogy nem adatott meg neki a boldog öregkor.” A kérdésre, hogy meglepte-e nevelt fiának halálhíre, Morrison azt mondta:

„igen és nem, azt hiszem, ez a helyes válasz”.

Morrison szerint Perry a bohém személyisége miatt “mindig a figyelem középpontjában volt, bárhová is ment”. A színész alkohol- és kábítószer-függőségéről pedig azt mondta, „úgy érezte, hogy le tudja győzni, miközben soha nem győzte le – és ezt ő is tudta.”

A szülő-gyerek kapcsolatukról szólva

a veterán újságíró ezt mondta:

„Jól kijöttünk. Soha nem próbáltam helyettesíteni az apját… de ott voltam neki, és ő tudta ezt. Közel álltunk egymáshoz.”

Morrison a beszélgetésben a Matthew Perry Alapítvány javára való adakozásra is felkérte a hallgatókat. A szervezetet Perry szerettei hozták létre novemberben, nem sokkal a színész halála után.

 

Perry halálát boncolási jegyzőkönyve szerint a ketamin nevű nyugtató által kiváltott fulladás mellett koszorúér-betegsége és az ópiátfüggőség hatásainak mérséklésére szedett gyógyszer túladagolása együttesen okozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top