nlc.hu
Életmód

Megköszönték az elgázolt lányok a mentők munkáját

Gumicukorral és rajzokkal köszönte meg az elgázolt móri testvérpár a mentősöknek, hogy megmentették őket

Móron egy úton átkelő testvérpárt gázolt el egy figyelmetlen autós. A lányok azóta szerencsére felépültek a sérüléseikből, és meglátogatták a nekik segítő mentősöket, hogy megköszönjék a munkájukat.
Móri kislányok

A szülők legrosszabb rémálmában volt része annak az édesanyának, akinek az eset idén négy és hatéves kislányát ütötte el egy autós Móron. A szörnyű szituációt látva több járókelő is az édesanya segítségére sietett, és a mentősöket is azonnal kihívták. A mentőautó néhány perc alatt érkezett a baleset színhelyére, ahol megkezdték a sérült gyerekek ellátását.

Az idősebb lány súlyos, míg a kisebbik könnyű sérüléseket szerzett. Az utóbbi azonban annyira megijedt attól, ami a nővérével történt, hogy sokkolták a látottak, így az ellátás ideje alatt az egyik mentős végig azzal volt elfoglalva, hogy elterelje a kislány figyelmét. Többet között a saját házi nyuláról is mesélt neki, aminek hatására a kislány idővel megnyugodott, a két gyereket pedig stabil állapotban tudták kórházba szállítani – írja az Országos Mentőszolgálat.

A gyerekek hazaengedése után a család egyik első útja a helyi mentőállomásra vezetett, ugyanis a lányok szerettek volna köszönetet mondani a nekik segítő mentősöknek. Gumicukorral és saját készítésű rajzokkal készültek a nagy eseményre, a kisebbik lány pedig elmesélte, hogy a baleset idején folytatott beszélgetés hatására rábeszélte a szüleit, hogy kapjon egy nyuszit, aki az életmentő után a Heni nevet kapta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top