nlc.hu
Életmód

Ez a légiutas-kísérő a cipőd alapján megmondja, milyen utas vagy

Ez a légiutas-kísérő a cipőd alapján megmondja, milyen utas vagy

Nagy vihart kavart a neten egy légiutaskísérő véleménye. Azt állítja, minden elárul rólunk a lábbelink.

A Spirit Airlines egyik munkatársa tette közzé azt a módszert, amellyel állítólag biztosan meg tudja állapítani, hogy milyen emberek ülnek a repülőn. A cipő szerinte elárulja viselőjéről, hogy mennyire kedves, lehajtott-e már néhány sört, egyáltalán zuhanyzott-e a repülést megelőzően.

Cheryl Killough okfejtését már egymillióan tekintették meg Tiktokon. A videó elején szereplő fehér tornacipő viselője például szerinte már valószínűleg 8 éve nem repült, de jó eséllyel ő lesz a legkedvesebb ember, akivel valaha találkozott.

A bebújós cipők tulajdonosai már nagy valószínűséggel legurítottak pár korsó sört felszállás előtt, aki pedig a népszerű, lyukakkal ellátott papucsot, a Crocsot viseli, bizony szinte biztos, hogy nem tusolt aznap, sőt még a melegítőjén is tutira van egy folt.

A nézők persze őrült vitába kezdtek a videó kommentfolyamában. Vannak, akik szerint minden jellemzés telitalálat, mások pedig egyenesen kikérték maguknak az egészet. Különösen igaz a szomorúság és felháborodás a Crocs tulajdonosaira, akik szemmel láthatóan sértve érezték magukat, szerintük ugyanis választásuk oka egyszerűen a kényelem és a praktikum, ezekből pedig cseppet sem következik, hogy az ember hanyagolná a zuhanyzást.

(Forrás: nypost)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top