nlc.hu
Trend

Tavaszi cipőtrendek 2024

7 hordható cipőtrend tavaszra

Ha mostanában készülsz beújítani egy-két tavaszi cipőt, és a kényelem mellett szempont az is, hogy a lábbeli divatos legyen, figyelj! Mutatjuk a tavasz legtrendibb stílusait.
Ezek a tavasz legnagyobb cipőtrendjei

Loafer

A loaferek több éve óta ott vannak a legmeghatározóbb cipőtrendek között és nincs ez másként idén tavasszal sem. A lábbeli az elmúlt hónapokban inkább chunky, vagyis bumfodi, vastag talpú verziókban volt divatos, és bár ez a vonal sem tűnt el teljesen, azonban ebben a szezonban újra a finom vonalú változatok, vékonyabb talpú mennek. Az elegáns, mégis kényelmes cipő nadrágos és szoknyás összeállításokhoz is viselhető. 

Megnézem
Összes kép (5)

Sarokpántos

2024 tavaszának talán legdominánsabb trendje a slingback, vagyis az elöl zárt, hátul sarokpántos cipő. A stílus elsősorban hegyes orrú, törpe- vagy magasabb tűsarkú cipőkön dívik, de a kollekciókban találhatunk más típusú, így tömbsarkú, tompa- vagy szögletes orrú, illetve lapos lábbeliket is sarokpánttal. Az irányzat jelenleg olyannyira erős, hogy a klasszikus, hátul zárt tűsarkú cipőket is háttérbe szorítják a slingback fazonok.  

Megnézem
Összes kép (5)

Bokapántos

Az idei tavasz a pántos cipőké, hiszen nem csak a sarokpánt, de a bokapánt is dívik. Ez a megoldás is megjelenhet a legkülönfélébb sarkakkal, talpakkal és orrokkal készült cipőkön, keskenyebb és szélesebb verziókban egyaránt. Divatosak a több pánttal – köztük bokapánttal – rögzített lábbelik, valamint a sarokpánt-bokapánt kombináció is. 

Megnézem
Összes kép (5)

Masnis

A masnik ebben a szezonban minden elképzelhető formában aktuálisak, így lábbelik díszítéseként is. A pici, sikkes masniktól kezdve az akár oversize változatokig bármilyen méretű, anyagú és kivtelű masni trendi most. Méghozzá nem csak a magassarkú cipőkön és a balerinacipőkön, de akár még a sneakereken is. 

Megnézem
Összes kép (5)

Fehér sneaker

A fehér sneakerek sem ebben a szezonban mennek ki a divatból, sőt! Az évek óta alapcipőnek számító lábbeli most minden stílusban és változatban megy a vászontól kezdve a retrón át a chunky modellekig. A lényeg az, hogy a színe – vagy minimum az alapszíne – fehér legyen.

Megnézem
Összes kép (5)

Ezüst

Az idei tavasz cipődivatja különösebben sokszínűnek nem mondható, hiszen főként az alap árnyalatok – fekete, fehér, bézs, barna –  határozzák meg, ám ezek mellett nagyot megy még az ezüst is,méghozzá mindenféle típúsú lábbelin a sportcipőktől a loafereken és balerinákon át a körömcipőkig. Egy ezüstfényű lábbelivel feldobhatsz egy hétköznapi, basic darabokból álló, akár farmeres szettet, de passzol az alkalmi outfitekhez is. 

Megnézem
Összes kép (5)

Hálós

Ebben a szezonban immár az utcai divatban is elterjedhetnek a kifutók nagy favoritjai, a hálós anyagú magassarkú- illetve barlerinacipők. A lábbeli az enyhe és persze csapadékmentes tavaszi napokra, illetve majd nyárra is hibátlan választás. Szintén alkalmas arra, hogy változatosabbá és stílusosabbá tégy vele egy hétköznapi outfitet, de alkalmi viseletként is bevethető, például egy kis feketével, koktélruhával kombinálva. 

Megnézem
Összes kép (5)

 

Ez is érdekelhet Tavaszi trendek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top