nlc.hu
Életmód
Meg akarta ölni a családját, a felesége a felmentését kéri

Lehajtott a szikláról a kocsijával benne az egész családdal, a felesége mégis a felmentését kéri

Bár a helyszínre érkező mentőknek a feleség még azt mondta, a férje szándékosan hajtott a mélybe a Teslájával és meg akarta ölni őt és a gyerekeit, most már azon dolgozik, hogy a férfi ne maradjon börtönben.

Egy pasadenai család tavaly január másodikán Észak-Kaliforniában autózott az 1-es főúton, amikor a családfő, Dharmesh Patel a Teslájával szándékosan lehajtott az útról, hogy lezuhanjanak a mélybe. A kocsiban nemcsak ő és a felesége, Neha Patel tartózkodott, hanem két kisgyermekük is. Csodák csodájára mindannyian túlélték a zuhanást. A férfit azóta többszörös gyilkossági kísérlettel vádolják, és rács mögött ül. Egy csütörtöki bírósági meghallgatáson azonban a felesége meglepő lépést tett: azt kérte, hogy ejtsék a férje elleni büntetőügyi vádat – derül ki az LATimes cikkéből.

Neha Patel azt szeretné elérni, hogy a férje kikerüljön a börtönből, helyette egy mentális egészségügyi programban vegyen részt.

Szükségünk van rá az életünkben. Nélküle nem vagyunk igazi család

– nyilatkozta az asszony.

Lezuhant Tesla

A mélybe zuhant Tesla (fotó: Profimédia/San Mateo County Sheriff’s Office)

Dharmesh védelmében a védői által felkért orvosok már korábban is elmondták, hogy a férfi depresszióban szenvedett, és az autóban épp egy pszichotikus epizódot élt át. Amennyiben a bíróság elengedné a büntetőügyet, az azt jelentené, hogy Dharmesh két éven át szakorvosi felügyeletet kapna, és amennyiben ez idő alatt megszegné a bíróság feltételeit, az ügye visszakerülne a bíróságra. Ha a két év alatt teljesítené a feltételeket, az ügyét ejtenék.

Neha jó emberként jellemezte a bíróságon a férjét, aki 25 éve a legjobb barátja. Az asszony vallomása azért volt meglepő, mert az autóból való kimentése után még azzal vádolta a férjét, hogy szándékosan akarta meggyilkolni őket. A bíróság még nem hozott döntést az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top