nlc.hu
Életmód
Oldalba kapta a motorost egy szarvas

Oldalba kapta a motorost egy szarvas

Késő este szaladt ki a szarvas az úttestre, és pont telibe kapta az arrafelé haladó motorost. A motoros túlélte, a szarvasért csak szorítani tudunk.

Csütörtök este Szlovákiában szokatlan baleset történt: Magastátra és Stará Lesná városa között egy szarvas pont akkor szaladt ki az útra, amikor elhaladt egy motoros. Az állat oldalba kapta a 40 éves férfit. Az esetről az Eperjesi Kerületi Rendőrség számolt be a Facebook-oldalán – vette észre a Parameter.

Szarvas

Szarvas motoros nélkül (fotó: Pixabay)

A balesetet szenvedő motoros az ütközés következtében elesett a járművel, és súlyos sérüléseket szerzett. Rohammentővel szállították kórházba. A helyszínre érkező rendőrség megszondáztatta, de az eredmény negatív lett.

A közleményben a szlovák rendőrök felhívták a figyelmet, hogy a motorosok a közlekedés legsérülékenyebb szereplői: nemcsak az autókkal szemben húzzák mindig a rövidebbet, hanem akár az állatokkal szemben is. Éppen emiatt rendkívüli óvatosságra intenek minden motorost, főképp azokon a helyeken, ahol erdei állatok szaladhatnak ki eléjük/melléjük az úttestre. A közlemény sajnos nem adott információt arról, hogy mi lett a szarvas sorsa az ütközés után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top