nlc.hu
Életmód
Kiderült az esküvő után: egy férfi a felesége

Az esküvő után 12 nappal derült ki, hogy a neje valójában férfi

Alaposan átverte a párját a nőnek öltözött férfi.

Sokkot kapott egy indonéz fiatalember, amikor megtudta, hogy a felesége, akit 12 nappal korábban vett el, valójában férfi, aki nőnek öltözve csábította el. A pórul járt 26 éves férj egyből értesítette a rendőrséget, amikor rájött, hogy átverték.

csaló menyasszony,

A vőlegény a nőnek hitt menyasszonnyal – Forrás: Tribun Medan TV / YouTube – videó

Mint kiderült, a neten ismerkedett meg a leendő menyasszonyával, majd ezután került sor a személyes találkozásra. A férfi bevallotta, hogy abban a pillanatban beleszeretett a leendő feleségébe, amikor először meglátta. Pár személyes találkozó után már randira hívta. Utólag elismeri, hogy voltak furcsa dolgai a „nőnek”, de soha nem gyanította, hogy valójában egy férfi rejlik a női ruha és smink alatt.

Az Adinda Kanza Azzahraként bemutatkozó nő mindig fátyol vagy hidzsáb segítségével igyekezett elrejteni az arcát, de az udvarlója ezt inkább félénkségnek tudta be, ami még jobban felkeltette az érdeklődését, így nem várt sokáig azzal, hogy feleségül kárje. Adina igent mondott, de az esküvőre nem hívott el egyetlen rokont sem, ezt azzal indokolta a vőlegénynek, hogy az édesanyja meghalt, az édesapjával pedig nem tartja a kapcsolatot.

csaló menyasszony,

A szélhámos férfi – Forrás: Tribun Medan TV / YouTube – videó

Egy szolid szertartás keretében összeházasodtak, ám Adinda az esküvő után is állandóan takargatta az arcát újdonsült férje előtt, sőt állandóan kibújt az alól is, hogy elhálják a házasságot.

A férj minderről a családjának panaszkodott, a rokonai ezért elkezdtek nyomozni Adinda után. Rátaláltak az apjára, akitől megtudták, hogy Adinda valójában férfi, nem pedig nő.

Arról, hogy a 26 éves férfi hogy nem jött rá, hogy a neje valójában nőnek öltözött férfi, a rendőrök azzal magyarázzák, hogy a csaló, amikor kisminkelte magát, tényleg nőnek nézett ki – mindezt az esküvői fotók is alátámasztják -, sőt a hangja sem volt férfias.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top