nlc.hu
Életmód
A nézők közé csapódott egy autó egy eszéki utcai versenyen, 6 sérült

A nézők közé csapódott egy autó egy eszéki utcai versenyen, 6 sérült

Megszólaltak a szervezők.

Nézők közé csapódott egy autó a 31. Osijek Street Race nevű utcai autóversenyen vasárnap a horvátországi Eszéken, hatan megsérültek – írja az MTI. Őket az eszéki kórházba szállították: egyikük állapota sem olyan súlyos, hogy bent kellene őket tartani, két sérültnek a lába tört el, a többiek zúzódásokat szenvedtek.

Állítólag nem sokkal a rajtot követően az egyik versenyző elveszítette az uralmát járműve felett, lesodródott az útról, és a nézők közé csapódott.

A szervezők közleményben reagáltak a történtekre. Megerősítették, hogy a versenyző elveszítette az uralmát a jármű felett. 

Hasonló szerencsétlenség idehaza is történt nemrég. Idén márciusban négyen meghaltak és többen megsérültek, amikor az Esztergom-Nyerges Rallyn egy jármű lesodródott az útról és a nézők közé hajtott. A jármű nem tudni, miért sodródott le az útról Lábatlan és Bajót között. Az elgázolt nézők állítólag nem tartották be a biztonsági előírásokat: olyan helyen állhattak, ahol nem lett volna szabad. 

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top