nlc.hu
Életmód
Ildikó kezei közül rángatta ki portugál exe a kislányát

Ildikó kezei közül rángatta ki portugál exe a kislányát, nagy erőkkel keresi a rendőrség a 3 éves Lilyt

Napokon belül a nemzetközi körözést is kiadja a hatóság.

Kétségbeesve keresi gyermekét Bódi Ildikó. Fogalma sincs, hol lehet a 3 éves Lily (Fonseca Lily), 10 napja nem hallott felőle. Az anyuka azt állítja, a kislánya portugál édesapja a kezei közül rángatta ki és tuszkolta be egy autóba – írja a Blikk. Az apa és a rokonai elérhetetlenek, a rendőrség pedig körözést adott ki.

“Őt is illeti a közös nevelés joga még néhány napig, akkor sem ez a módja a gyermek elvitelének, ráadásul az, hogy megszüntette a kapcsolattartás lehetőségét, (…) az teljesen törvényellenes. Természetesen feljelentést tettünk. El sem akarom képzelni, mennyire meg lehet most rémülve a kislányom. (…) Sírt, kapálózott amikor elrabolták mellőlem” – panaszolta Bódi Ildikó.

Fonseca Lily Budapestről, a 17. kerületből tűnt el - Forrás: police.hu

Fonseca Lily Budapestről, a 17. kerületből tűnt el – Forrás: police.hu

Amennyiben 14 nap elteltével sem viszi vissza az anyjához Lilyt, akkor a nemzetközi körözést is kiadják. “Mindent megteszek, hogy a kislányom visszakapjam. Minden perc iszonyat nélküle, az tartja bennem a lelket, hogy tudom, nekem, nekünk van igazunk, s Lily vár engem” – mondta a kétségbeesett anya, aki azt is bevallotta a lapnak, hogy pont azért nem házasodott össze a kislánya édesapjával, mert a férfinek kiütközött az erőszakos jelleme, félt attól, hogy a gyermekkel sem lesz kíméletesebb.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top