nlc.hu
Életmód
Brad Pitt Budapesten forgat

Brad Pitt a Hungaroringen dolgozik új filmjén

Brad Pitt Magyarországon dolgozik új, autós filmje forgatásán.

Jövőre, június 25-én lesz Brad Pitt új autós filmjének világpremierje. A mozit a Forma-1-es futamok helyszínein is forgatják, úgyhogy a Hungaroringen is vesznek fel jeleneteket. A hatvanas évei elején járó Pitt napok óta egy budapesti luxusszálloda lakója, ma pedig a mogyoródi

Hungaroringen, autóversenyző overállban videózták le őt.

A videót itt tudod megnézni!

A minden idők legnagyobb Forma-1 filmjeként beharangozott, most készülő mozi a Dawn Apollo Films első szuperprodukciója. A cég a hétszeres Forma-1-es világbajnok, Lewis Hamilton filmgyártó cége. Pitt a film sztorija szerint visszavonult pilótát alakít. A minél valósághűbb alakítás érdekében a Forma-1 menedzsmentje azt is megengedte Pittnek, hogy tavaly júliusban közvetlenül a futam előtt vezethessen egy kört a silverstone-i pályán.

A film címét nem gondolták túl: F1.

A stáb tavaly saját boxot épített fel a Magyar Nagydíj idején. A film egyik különlegessége, hogy igazi közegben, versenyhétvégéken forgatták, ezért igazi F1-es csapatok is megjelennek benne – ami a menedzsment szerint jól jöhet a hanyatló népszerűséggel küzdő sportágnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top