nlc.hu
Életmód

Brad Pitt zuhanyzási szokásai

Brad Pitt mielőtt világsztár lett volna, előfordult, hogy napokig nem zuhanyozott

Játéknak indult az egész.

Brad Pitt az elmúlt évtizedek szexszimbóluma, és bár a bulvármédia gyakran volt tele botrányos magánéletével, színészi pályájának ez mit sem ártott. 

Brad Pitt

Fotó: Getty Images

Ez is érdekelhet Brad Pitt Megnézem

Valószínűleg a legtöbb emberben él egy kép a hollywoodi sztárokról, akik mindig tökéletesen festenek, ápoltak és igényesek. Pitt azonban nem mindig felelt meg ezeknek a kritériumoknak. Jason Priestley színész korábban együtt élt az akkor szintén pályakezdő Pitt-tel, akiről most szaftos sztorikat idézett fel. 

Hárman éltünk egy két hálószobás lakásban Los Angeles egy nagyon vacak részén. Brad nem volt olyan rossz, mint a másik szobatársam, aki teljesen katasztrófa volt, de Brad rendben volt – magyarázta a Beverly Hills 90210 sztárja, amit a TMZ szemlézett. Priestley azt is elmesélte, volt régen egy nem túl higiénikus játékuk, amit mindig a világsztár nyert meg. – Régebben mindannyian azt játszottuk, hogy megnéztük, ki bírja a legtovább zuhany nélkül. Most arra gondolok, de undorító volt! Mit hittünk?! Brad volt a győztes, mindig Brad. Azt hiszem, ma már nem csinál ilyet, de akkoriban sokáig bírta zuhanyozás nélkül.”

Természetesen nem Brad Pitt az egyetlen, aki nem tartja olyan fontosnak a tisztálkodást. Korábban Jake Gyllenhaal őszintén elárulta, szerinte a mindennapos fürdés fölösleges, hiszen a bőrünk tisztítja saját magát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top