nlc.hu
Sztárok

Brad Pitt születésnapja

10 érdekesség a ma 60 éves Brad Pittről

Sportolóból vált Hollywood egyik legismertebb sztárjává. Születésnapja apropóján íme néhány dolog, amiket lehet, hogy még nem hallottál a kétszeres Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színészről.

Brad Pitt mindössze 22 éves volt, amikor a filmes szakmába került. Olyan legendás filmek köthetők a nevéhez, mint a Harcosok klubja, a Pénzcsináló, vagy az Ocean’s eleven-filmek. Hosszú karrier van a háta mögött, ami lassan a végéhez közeledik. Erről maga a színész beszélt 2022-ben a GQ-nak, amikor A gyilkos járat című akciófilmet promózta. Az interjúban elmondta, hogy belefáradt a színészkedésbe, így komolyan fontolóra vette, hogy hamarosan visszalép a rivaldafényétől. 

„Úgy gondolom, hogy az utolsókat rúgom. Ez az utolsó fél vagy harmadévem. Milyen lesz ez az időszak? Hogy szeretném megtervezni ezt? Ezek a kérdések jelenleg” – nyilatkozta többek között a színész. Brad Pittet egyébként még novemberben Ines de Ramon ékszerésszel fotózták le Bono koncertjén, így valószínűleg lesz kivel ünnepelnie ezt a kerek évszámot.

Brad Pitt

Brad Pitt (Fotó: northfoto)

A jeles nap alkalmából íme pár érdekesség a világsztárról

  1. Édesapja után a William Bradley Pitt nevet kapta. Tehát nem is Brad, hanem William az igazi neve.
  2. Mivel a középiskolai basketball csapatban nem tudott játszani, létrehozta a saját csapatát, melynek az apja, Bill Pitt volt az edzője. A csapat viccből a C’herokee Rejects nevet kapta. 
  3. A színészi pálya előtt sztriptíztáncosnők sofőrje volt. Az egyik lánnyal kezdett el abba a színész osztályba is járni, ahol megismerte Roy London-t, aki segített neki, hogy a színpad felé vegye az irányt.
  4. A gyermekei nem tudják megkeresni a Google felületein. Ő és volt felesége, Angelina Jolie ugyanis blokkoltatták a nevüket az összes gyerekük számítógépén és telefonján. Ennek oka, hogy ne olvasgassanak róluk hamis híreket.
  5. Több mint 20 éven keresztül nem léphette Kínába, miután 1997-es filmje, a Hét év Tibetben miatt kitiltották.
  6. Van egy vízesése. A “csekély” ajándékot 2011-ben a születésnapjára, és karácsonyra kapta Angelina Jolie-tól.
  7. Bevállalta, hogy törjenek a fogaiból a Harcosok klubja forgatása előtt.
  8. Kedvenc cukorkája a Twizzlers.
  9. Az első autója egy használt autó volt, amit a szüleitől örökölt meg.
  10.  Az egyik kedvenc filmje a Szombat esti láz.

Ha pedig ez nem lenne elég, összeszedtünk pár képet is róla. 

Brad Pitt
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top