nlc.hu
Sztárok

Angelina Jolie és Brad Pitt családja

Bizarr szabályokkal kell együtt élnie Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekeinek

A két színész szigorú kereteket szabott mind a hat gyereküknek.

Napok óta attól hangos a sajtó, hogy Brad Pitt örökbe fogadott fia, Pax nyilvánosan világklasszis seggfejnek, borzalmas emberi lénynek nevezte az apját. A 2020-as, az Instagramon közzétett poszt most került ki a nagyközönség elé. Az akkor 16 éves Pax arról is beszélt a bejegyzésben, hogy a színész semmilyen figyelmet vagy empátiát nem mutat a négy legkisebb gyereke iránt, akik reszketnek a félelemtől, ha a közelükben van. A The Sunnak az 59 éves, Oscar-díjas Pitt bizalmi körének egy tagja azt nyilatkozta, hogy nyomasztó rágalmakról van szó és a színész inkább úgy döntött, hogy nem szólal meg az ügyben. A sztárpárnak összesen hat gyereke van: az örökbe fogadott Pax, a most 22 éves Maddox, a 18 éves Zahara, valamint biológiai gyerekeik, a 17 éves Shiloh és a 15 éves ikrek, Knox és Vivienne.

Angelina Jolie Shiloh Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Vivienne Jolie-Pitt, Maddox Jolie-Pitt and Knox Jolie-Pitt

Angelina Jolie és gyerekei 2021-ben (Shiloh Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, Maddox Jolie-Pitt and Knox Jolie-Pitt) Fotó: Getty Images

Brad Pitt 2016 szeptemberében egy magánrepülőn, a gyerekeik szeme láttára keveredett heves vitába Angelina Jolie-val. Akkor indult nyilvánosan is a feszültség a két híresség között. A színész jelenleg felügyelet mellett találkozhat gyerekeivel, ám a hírek szerint nem olyan gyakran, mint szeretné.

Így nevelik a gyerekeket

A The Sun megszerezte azokat a neveltetési szabályokat is, amikhez mindkét szülő ragaszkodik a válás óta. Az egyik ilyen például, hogy a szülők által felbérelt kiberszakértők figyelik a gyermekek közösségimédia-aktivitását. Tehát, ha valamelyikük kétes tartalmat oszt vagy néz meg például az Instagramon, azonnal lefülelik őket. Vannak itt olyan szabályok is, melyek a sztárpár szakítása előtt is érvényesek voltak. Angelina Jolie például nem engedte, hogy a gyerekei iskolába járjanak, helyette az otthon oktatást részesítette előnyben. Úgy gondolja, hogy az iskola csak korlátozza a csemetéit. Hozzátette, hogy mindannyian sportolnak, zenét és idegen nyelveket tanulnak/tanultak a tananyagon felül. 

Brad Pitt korlátlanul hívhatja a gyermekeit, akkor, amikor csak szeretné. Bár a hírek szerint ennek nem mindegyikük örül.

Mivel Jolie elfoglalt édesanya, szigorúan megszabta, hogy a munka mellett mindig lehessen a gyerekeivel is: mind a hatukkal naponta meghatározott időt tölt. A lap még azt is megemlíti, hogy mindegyiküknek tilos a Google-n keresztül rákeressenek a szüleik nevére, nehogy a bulvárban olvasottak megviseljék őket. 

Brad Pitt and Angelina Jolie

Brad Pitt és Angelina Jolie egykor egy párként (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top