nlc.hu
Életmód

Fojtogatással vádolja Brad Pittet Angelina Jolie

Angelina Jolie azzal vádolja Brad Pittet, hogy fojtogatta az egyik gyerekét

Angelina Jolie új részleteket mesélt arról, mi történt azon a 2016. szeptemberi repülőúton, ami után benyújtotta a válókeresetet.

Miután nemrégiben Brad Pitt beperelte Angeline Jolie-t a kettejük nevén lévő szőlőbirtok eladásáért (korábban állítólag megegyeztek, hogy egyikük sem adja el a részét a másik fél beleegyezése nélkül), Angelina Jolie is benyújtott egy keresetet, melyben részletesen leírja, mi történt azon a repülőúton 2016. szeptemberében, ami után néhány nappal a válás mellett döntött. A kereset szerint:

Amikor az egyik gyerek szóban megvédte az anyját, Pitt nekirontott a saját gyerekének, Jolie pedig hátulról megragadta, hogy megállítsa. Hogy Jolie-t leszedje a hátáról, Pitt hanyatt vetette magát a repülőgép üléseibe, megsértve ezzel a nő hátát és könyökét. A gyerekek erre berohantak, és mindannyian bátran próbálták megvédeni egymást. Mielőtt vége lett volna, Pitt fojtogatni kezdte az egyik gyereket, a másikat pedig arcon ütötte. Néhány gyerek könyörgött Pittnek, hogy hagyja abba. Mindannyian megijedtek.

Ezután a repülőút még hosszú órákon át tartott, és ezalatt Pitt többször odajött hozzájuk a repülőgép hátsó részéből, hogy üvöltözzön velük, egy ponton pedig sörrel öntötte le Jolie-t, egy másikon pedig sört és vörösbort öntött a gyerekekre – írja a People magazin.

Angelina Jolie és Brad Pitt

Angelina Jolie és Brad Pitt még 2015-ben (Fotó: Michael Kovac/Getty Images for AFI)

A cikk szerint Jolie sok időt töltött azzal, hogy megvédje a gyerekeit attól a fájdalomtól, amit Pitt okozott nekik, de most, hogy a férfi a család pénzügyei miatt pereli őt, nem hallgathat tovább. A férfi tagadja az ellene felhozott vádakat. A férfi egyik közeli ismerőse elmondta a lapnak, hogy Pitt végtelenül szomorúnak tartja, hogy az exfelesége hat évvel ezelőtti dolgokkal hozakodik elő úgy, hogy átkölti azokat.

Jolie-nak korábban is lehetősége volt információt megosztani a bűnüldöző szervekkel, akik úgy döntöttek, hogy nem emelnek vádat. Lehetősége volt megosztani ezt a hosszas felügyeleti eljárás során is, melynek eredményeként a bíró 50-50-es felügyeleti jogot biztosított Pittnek. Hónapról hónapra visszatér ugyanahhoz a dologhoz új és még mindig hamis információkkal, és olyan célokra használja, amelyeket csak ő érthet.

Pitt és Jolie a szülei a 19 éves Maddoxnak, a 18 éves Paxnek, a 17 éves Zaharának, a 16 éves Shiloh-nak és a 14 éves ikerpárnak, Vivienne-nek és Knoxnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top