nlc.hu
Család

Kiderült, mi vezetett Pitt és Jolie válásához

„Tönkreteszed a családunkat!” – kiderült, mi történt Angelina Jolie és Brad Pitt között a magángépen

Az FBI-tól maga a színésznő kérte be az iratokat. Anonim módon.

Kiderült, hogy Angelina Jolie indított pert anonim módon az FBI ellen, amiért nem emeltek vádat volt férje ellen, és hogy hozzájusson felperesként az őt érintő nyomozás irataihoz.

Angelina Jolie és Brad Pitt 2015-ben

Angelina Jolie és Brad Pitt 2015-ben (Fotó: MARK RALSTON / AFP)

Ezek azok az iratok, amik tartalmazzák, mi történt Jolie és akkori férje, Brad Pitt között azon az ominózus magánrepülő úton, ami után nem sokkal bejelentették, hogy elválnak.

Az iratok szerint Jolie az FBI-nak elmondta, Pitt fizikailag és szóban is bántalmazta őt és a gyerekeket is. A színésznő szerint Pitt megragadta a vállát, a gép hátuljába vitte őt és azt üvöltötte neki: Tönkreteszed ezt a családot! Jolie azt is mondta, hogy az út folyamán volt még egy fizikai bántalmazás, amely során többek között a könyökén megsérült. Az iratokban az áll, Pitt ivott a gépen és sörrel le is öntötte Jolie-t. A színész minden vádat tagadott, azt is, hogy fiát, Maddoxot megütötte volna, ami szintén a panasz része volt. Pitt akkoriban azt nyilatkozta ügynökén keresztül, hogy hozzáért a fiúhoz, de csak azért, mert a helyzet kontrollálhatatlanná vált, de nem ütötte meg – emlékeztet a Variety.

Az FBI és az ügyészség együtt úgy döntöttek mindkét fél meghallgatása után, hogy nem emelnek vádat. Ezután nyújtotta be anonim kérelmét a színésznő, hogy hozzáférjen az iratokhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top