nlc.hu
Család

Bántalmazó és balhés sztárok

Britney Spears, Sean Penn, Chris Brown – Sztárok, akik bántalmazás miatt kerültek a címlapokra

Egy-két híresség komoly indulatkezelési problémával küzd, mely miatt legtöbbször saját kedvesük szenvedett. Az alábbi felsorolásban öt olyan ismert emberről olvashatsz, akik kerültek már bajba az ingerültségük miatt.

Chris Brown

Az amerikai előadó zenei karrierje évekkel ezelőtt gyönyörűen ívelt felfelé, sokan azt hitték, semmi más állhat Chris és a siker útjába. Aztán villámcsapásként jött a hír, miszerint komoly családon belüli erőszak elkövetője: Rihanna 2009-ben fedte fel a tőle szerzett sérüléseit, a világ pedig ezt sosem felejti el neki. Chris később azt nyilatkozta, hogy a kapcsolatuk az elejétől kezdve nagyon viharos volt, de azt soha nem gondolta, hogy végül így fog végződni a történetük. Azt is állította, hogy egy féltékenységi vita közepette először az énekesnő ütötte meg, mire a rapper ökölbe szorított kézzel arcon ütötte Rihannát, akinek a szája és orra is felszakadt. Chris Brownt tettéért 2009-ben ötéves próbaidőre és hat hónap közmunkára ítélték.

Chris Brown and Rihanna

Chris Brown és Rihanna (Fotó: Christopher Polk/Getty Images for NARAS)

Sean Penn

A színész a negatív eseményeket nagyon rosszul kezeli, korábbi feleségét, Madonnát többször is megütötte, sőt, állítólag 1987-ben baseballütővel követte el a bántalmazást. Bár az énekesnő egy dalában konkrétan meg is énekelte az elszenvedett verést, Lee Daniels és Sean Penn szintén bántalmazás miatt indított perében Madonna a volt kedvese védelmére kelt, és azt nyilatkozta, hogy Penn sosem emelt rá kezet.

Madonna and Sean Penn

Madonna és Sean Penn (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Britney Spears 

A napokban robbant a hír, miszerint Britney Spears és Sam Asghari házassága véget ért, a férfi kezdeményezésére. Az egykori személyi edző 2023. július 28-án adta be a válókeresetet, méghozzá azzal az indokkal, hogy az énekesnő többször is bántalmazta. Állítólag az előadó időnként alvás közben ütötte a férjét, de olyan is előfordult, hogy Asghari testét harapásnyomok borították, sőt, a TMZ szerint Britney a kések megszállottja, ami igencsak megijesztette egykori kedvesét. A pár kapcsolatáról egyébként ide kattintva hosszabban is olvashatsz!

Britney Spears és Sam Asghari

Britney Spears és Sam Asghari (Fotó: Northfoto)

Brad Pitt

Angelia Jolie még 2016-ban fordult bírósághoz Jane Doe álnéven (az Egyesült Államokban a közszereplőknek jogukban áll inkognitóban a bírósághoz fordulni – szerk.), a hatóságoknak pedig azt állította, hogy Brad Pitt egy családi repülőútjukon bántotta őt és az akkor 15 esztendős fiukat, Maddoxot. A beadvány szerint a színész fojtogatta az egyik gyerekét, egy másikat pedig arcon ütött, Jolie-t pedig a fejénél fogva ragadta meg és megrázta. Brad később több nyilatkozatában is kiemelte, hogy a vádak ellenére soha nem bántalmazta sem a gyermekeit, sem exfeleségét.

Angelina Jolie és Brad Pitt

Angelina Jolie és Brad Pitt (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Johnny Depp

A színész egykori felesége, Amber Heard többször is azt állította, hogy a színész bántalmazta a házasságuk alatt, ezt több fotóval, látlelettel tudja bizonyítani (a bíróságon is sérüléssel az arcán jelent meg). Soha nem ütöttem meg Amber Heardöt, ahogy más nőt sem ütöttem meg életemben – reagált a vádakra Depp. A bíróság „kölcsönösen bántalmazó” párkapcsolatnak írta le Deppék házasságát. A per végén a színész diadalmaskodott, az esküdtek szerint ugyanis Heard becsületsértést követett el, amikor egy 2018-as véleménycikkében azt állította, családon belüli erőszak érte.

Johnny Depp (L) and Amber Heard

Johnny Depp és Amber Heard (Fotó: C Flanigan/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top