nlc.hu
Sztárok

Johnny Depp pert nyert Amber Heard ellen

Johnny Depp megnyerte a rágalmazási pert exfelesége, Amber Heard ellen

Johnny Depp nem jelent meg a bíróságon, de pert nyert volt feleségével szemben.

Hetek óta zajlik a Johnny Depp kontra Amber Heard becsületsértési per, ami a mai nappal véget ért. Az esküdtszék döntött, és a színésznek adtak igazat. A BBC élőben közvetített a tárgyalóteremből: a cikkükből kiderül, hogy Deppnek összesen 15 milliós dolláros kártérítést ítéltek meg, ám volt egy állítása a színésznek, amit nem tudott bizonyítani, így Amber Heard is kapott 2 millió dollárt.

Johnny Depp Amber Heard

Fotók Getty Images

Az ítélethirdetésen Johnny Depp nem, csak Amber Heard jelent meg. Az utóbbi hetekben sokan beálltak a színész mögé, a rajongók elindították a #justiceforJohnnyDepp mozgalmat és most is rengeteg rajongó volt jelen a bíróság előtt. 

A bírónak többször rendet kellett tennie a teremben, hiszen – a lap beszámolója szerint – többen nevetgéltek az ítélethirdetés közben. Depp mellett egyébként a rajongók mellett sok ismert ember is kiállt: tanúskodott többek között Kate Moss is, aki híres arról, hogy óvja a magánéletét, most mégis betekintést nyújtott egykori kapcsolatába.

Amber Heard csalódottan nyilatkozott a tárgyalás után, amit a HVG szemlézett. „A csalódottság, amit ma érzek, szavakkal nem kifejezhető. Mélyen megrendültem, hogy a rengeteg bizonyíték még mindig nem volt elég ahhoz, hogy az aránytalanul nagy erőhöz, befolyáshoz és a volt férjem hatalmához felérjen.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top