nlc.hu
Sztárok

Kate Moss tanúskodott Johnny Depp ügyében

Kate Moss tagadta a bíróságon, hogy Johnny Depp bármikor is lelökte volna a lépcsőn

Kate Moss egyértelműen kijelentette, hogy ennek a pletykának nincs alapja.

Hetek óta zajlik a Johnny Depp kontra Amber Heard becsületsértési per, a minap Kate Mosst hívta be tanúskodni a színész ügyvédi csapata, hiszen a volt felesége egy, a modellről szóló pletykával próbált hatni az esküdtszékre. 

Johnny Depp és Kate Moss 1994 és 1998 között alkottak egy párt, és korábban azt beszélték, hogy egy jamaicai nyaralás alkalmával a színész lelökte a modellt a lépcsőn, aki megsérült és orvost kellett hívni. Amber Heard ezt a pletykát használta ki, amikor azt mondta, hogy csak azért ütötte meg volt férjét, mert az a lépcsőnél álló nővére felé futott és egyből beugrott neki ez az eset.

Johnny Depp Kate Moss

Fotó: Getty Images

Kate Moss elképesztően védi a magánéletét, sosem beszél semmi személyes jellegű dologról, éppen ezért is volt értékes a tanúvallomása. A modell Angliából jelentkezett be, ahol elmondta, hogy Depp sosem lökte le a lépcsőn, ő csúszott el, mert heves esőzések voltak és vizes volt padló. Emellett hozzátette:

Sosem rúgott le, vagy dobott le egyetlen lépcsőn sem.

Mivel a modell még sosem tanúskodott korábban egyetlen perben sem, a Deppet védő ügyvéd megkérdezte, hogy most miért teszi, ám Mossnak nem volt lehetősége válaszolni, mert Heard ügyvédi csapata tiltakozni kezdett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top