nlc.hu
Sztárok

Angelina Jolie megint beperelte Brad Pittet

Angelina Jolie megint beperelte Brad Pittet

Egy dél-franciaországi szőlőbirtok miatt nyújtott be keresetet Angelina Jolie a volt férje ellen.
Angelina Jolie és Brad Pitt 2015-ben

Újabb front nyílt Brad Pitt és Angelina Jolie válásában, ezúttal egy dél-franciaországi szőlőbirtok miatt megy a huzavona, amelyet még házastársként, közösen vettek 2008-ban, és azóta igen nyereségesen működik – írja a Telex

Az amerikai színésznő cége kedden nyújtott be egy 250 millió dolláros (101 milliárd forintos) keresetet Pitt ellen Los Angelesben, azt állítva, hogy a színész a barátaival együtt azért akarta átvenni az irányítást a Chateau Miraval borászat felett, hogy Jolie egy dollár hasznot se láthasson a cég nyereségéből.

Jolie szerint Pitt a válás miatti bosszúból vette át tőle az 1300 hektáros birtokot. A keresetben a színésznő azt állítja, hogy volt férje megpróbálta felhasználni az ő pénzügyi részesedését a borászatban, így akarta rákényszeríteni, hogy Jolie ne beszéljen a válásukhoz vezető körülményekről.

Angelina Jolie 2016-ban, 11 közös év után döntött úgy, hogy szakít a férjével. Korábban azzal indokolta a válást, hogy féltette a gyerekeit Pitt-től. Jolie családon belüli erőszakkal vádolta a színészt, nemrégiben pedig anonim módon pert indított az FBI ellen, mert nem emeltek vádat Pitt ellen a magánepülős incidens miatt. 

(Kiemelt kép: KEVIN WINTER / Getty Images via AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top