nlc.hu
Életmód
Szolnoki kalandparkban bántalmazott gyerek anyja

Senki nem szólt a felrúgott gyerek anyjának a kalandparkban történtekről

A szolnoki kalandparkban felrúgott gyerek anyja szerint sem fia, sem az őt felrúgó férfi nem beszélt neki az esetről.

Tóthné Nagy Judit az RTL Híradójának azt mondta, hogy a kedden feltöltött videóból derült ki számára, hogyan bánt fiával az általuk korábban nem ismert férfi. A nő elmondta, hogy egy jászberényi karateklub egyhetes táborban találkoztak a karateedzővel, a tábor része volt a kalandpark meglátogatása is. A park kamerája múlt héten rögzítette, amint a karateedző kirúgja az egyik rábízott gyerek – Judit fiának – lábait.

Senki nem szólt a felrúgott gyerek anyjának a kalandparkban történtekről

Az anyukához keddig csak annyi jutott el a történtekről,

hogy fia veszekedett valakivel, illetve csütörtökön az egyik kislány is mondta neki, hogy volt vele egy kis gond. A nő rákérdezett gyerekénél, milyen volt a kalandpark, mire a fiú azt mondta, hogy nem volt jó, valamint, hogy összeveszett egy másik gyerekkel. Tóthné pénteken találkozott a karateedzővel, hogy beírassa gyerekét edzésre. A férfi ott elmondta, hogy „volt egy kis összeröffenésük, de már rendezték”.

Amikor kedden megnézte a videót „majdnem összecsuklott”, fia ekkor mondta el, mi is történt. Miután az edző felrúgta a gyereket a rekortánon, ott hagyta, majd visszament hozzá fejére öntött vagy másfél liter vizet, felrángatta és megkérdezte tőle: Mi vagy te, lány???

„Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is”

– mondta Judit, aki szerint ez

nem egy egyszeri eset volt, és dühíti, hogy előfordulhat.

A nő szeretné, ha a fiát felrúgó férfi a szeme láttára kérne bocsánatot az eset miatt, és elmondaná a fiának, hogy nem ő volt a hibás. Az anyuka arról is beszélt, hogy gyereke „szenzoros”, azaz fennáll nála a szenzoros feldolgozási zavar (SPD) idegrendszeri tünetegyüttese.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top