nlc.hu
Életmód
Folyton folyt a csap, amit mindig elzárt, ezért kamerát szerelt fel

Kamerát szerelt fel, mert folyton folyt a csap, amit mindig elzárt: a megfejtés szívmelengető volt

A férfinak nagyjából közel negyvenezer forinttal nőtt meg a vízszámlája a folyton nyitva lévő csap miatt. Amit ő mindig gondosan elzárt.

A 32 éves Jacob James majd megőrült attól, hogy akárhányszor ért haza a munkából, a garázsában lévő vízcsapból mindig folyt a víz. Ellenőrizte a dolgot, a csap nem volt hibás, és szándékosan minden nap leellenőrizte indulás előtt, hogy elzárta a csapot. De bármit csinált, mindig nyitott csapra ért haza. Mivel nem jutott jobb ötlet az eszébe, felszerelt egy biztonsági kamerát a lakásába – derül ki a Yahoo cikkéből.

kutya és csap

Neyland akcióban (forrás: Yahoo)

A kamera képeiből kiderült, hogy nem a ház tulajdonosa hibázott. Kiderült, hogy a tettes a tulaj kutyája, az angol véreb Neyland volt, aki a gazdája távollétében megtanulta kinyitni a csapot azért, hogy friss vízhez jusson, de a tudása odáig már nem terjedt, hogy el is zárja azt.

A gazdája azóta közzétette a gaz Neylandról készült felvételt, a kutya pedig az internet kedvencévé vált. A megoldás pedig végül az lett, hogy a csap leszerelésre került.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top