4 év alatt az egész testét kitetováltatta – megmutatta, hogyan nézett ki egykor

F.C. | 2024. Július 21.
Hüledeznek a követői.

Drasztikus átalakuláson ment keresztül az elmúlt 4 évben az Instán @inkcroalpha néven futó fiatalember. Mára már az egész testét tetoválások borítják. A komoly követőtáborral rendelkező, tetkóimádó fiatalember nemrég megmutatta, hogyan nézett ki anno, mielőtt még „műalkotássá” változtatta volna a testét.

Az egykor szőke hajú, szakállas srác szinte a teste minden négyzetcentiméterét kivarratta, még a szemgolyóit is vörösre tetováltatta. Nem érdekelte, hogy sok kockázattal járhat.

Előtte-utána fotója igazi lájkcunamit indított el. Akadtak, akik viccesen megdicsérték, hogy most sokkal jobban néz ki, viszont olyan hozzászólások is előfordultak, amelyekben azt firtatták, hogy miért tette ezt magával.

A kitetovált fiatalember azonban a közösségi oldalán csupán az újabbnál újabb tetkóit osztja meg a követőivel, a magánéletét rendkívüli módon óvja, így azt sem lehet tudni, hogy miért döntött úgy, hogy ennyire brutálisan megváltoztatja a külsejét.

Nemrég bemutattunk egy agyontetovált, német nagyit, akire rá se ismerni a 10 évvel ezelőtti fotóin. Az ő teste este hatalmas átalakuláson ment keresztül az elmúlt években. Saját bevallása szerint mostanáig összesen átszámítva 11 millió forintot költött a tetoválásaira. 

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Exit mobile version