nlc.hu
Életmód
Szajnába esett jegygyűrű

Szajnába ejtette a jegygyűrűjét az olaszok zászlóvivője

Az olasz magasugró, Gianmarco Tamberi elnézést kért feleségétől, miután a párizsi olimpia megnyitóján elveszítette jegygyűrűjét.

A 32 éves világbajnok magasugró vitte az olasz zászlót a párizsi olimpia pénteki nyitóünnepségén, amikor a jegygyűrű lecsúszott az ujjáról és a Szajnába esett – írja a BBC.

olasz magasugró

Gianmarco Tamberi nagy játékos (Fotó: Getty Images)

Sajnálom szerelmem, nagyon sajnálom. Ha ennek meg kellett történnie, ha el kellene veszítenem ezt a gyűrűt, nem tudnék jobb helyet elképzelni” – írta az Instagramon a feleségének, Chiara Bontempi Tamberinek szentelt bejegyzésében.

A sportoló szerint a gyűrű örökre a szerelem városának folyómedrében marad és azt javasolja a feleségének, hogy ő is dobja a folyóba. „Akkor örökké együtt lesznek, és lesz még egy ürügyünk, hogy megújítsuk fogadalmainkat és újra összeházasodjunk” – mondta.

Csak te tudod ezt valami romantikussá változtatni

– írta Chiara férje bocsánatkérésére.

A pár 2022 szeptembere óta házas.

Tamberi korábban a 2020-as tokiói játékok kapcsán került a lapok címlapjaira , miután megosztotta a magasugrás aranyérmét a katari Mutaz Essa Barshimmal. Mindketten úgy döntöttek, hogy nem lépik túl azt a 2,37 méteres lécet, amelyet átvittek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top