Ezért tűnhetünk ellenszenvesnek az asztrológus szerint

CS.Á. | 2024. Július 29.
Azt mondja, nem csak rajtunk múlik, milyen első benyomást keltünk. A bolygók is tehetnek róla.

Egy asztrológiával foglalkozó Tiktok-felhasználó érdekes videót tett közzé, melyben az első benyomások okaival foglalkozik. Pontosabban azzal, mi lehet a hátterében annak, hogy bizonyos születési képlettel az emberek egész egyszerűen negatív benyomást kelthetnek másokban, még akkor is, ha ez végül nem jelent tartós véleményt.

És hogy mik az igazán szerencsétlen együttállások és képletek? Íme, a példák, melyeket kiemelt:

Skorpió aszcendens vagy Plútó az 1. házban: gyakran intenzív és misztikus személyiségű emberek, akiket mások vagy nagyon vonzónak, vagy taszítónak találnak. Az ilyen emberek gyakran polarizálják a többieket, egyesek vonzódnak hozzájuk, míg mások bizalmatlanok velük szemben.

Lilith, a Fekete Hold az 1., 7. vagy 10. házban: az 1. házban a személyiségben, a 7. házban a párkapcsolatokban, míg a 10. házban a karrier és a nyilvános megítélés terén okozhat kihívásokat. Ha Lilith az 1. házban van, az azonos neműek gyakran nem kedvelik az illetőt, míg az ellenkező neműek kihasználhatják. A 7. házban mások hajlamosak ellenségesen viselkedni, míg a 10. házban az okozhat problémát, hogy a főnökök általában tartanak az illetőtől és nehezen találják meg vele a közös hangot.

Vízöntő aszcendens vagy a Vízöntő domináns elhelyezkedése: az ilyen személyek sokszor különcök, szokatlanok vagy távolságtartók lehetnek, ami miatt mások nehezen közelítik meg őket. Sokszor tartózkodónak és nehezen megközelíthetőnek tűnhetnek, kihívást jelent, hogy látszólag gyakran kerekednek mások fölé, ez pedig irritálhatja az embereket.

Nap a 12. házban: gyakran rejtélyes vagy zárkózott emberek, akiket mások elsőre nehezen érthetnek meg, de idővel nagyon kedvelhetővé válhatnak.

Bak aszcendens vagy Szaturnusz az 1., 4., 7. vagy 10. házban: ezek az elhelyezkedések gyakran szigorú, komoly vagy távolságtartó megjelenést adnak az adott személynek, ami miatt mások nehezen találják meg velük a közös hangot. Olyan érzést kelthet, mintha egy “téglafallal” beszélnének. Ez megnehezíti az emberek számára, hogy kapcsolatot alakítsanak ki velük.

Erősen domináns Jupiter: sokszor optimisták, extrovertáltak és energikusak, de néha túlzottan nagyzolónak vagy túláradónak tűnhetnek, ami másokban ellenérzést válthat ki. Gyakran túlzottan hangosak és figyelemfelkeltőek lehetnek, amit sokan egoistának és idegesítőnek találnak.

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version