nlc.hu
Életmód
Meghalt egy bulizó fiatal a csongrádi fesztiválon

Bulizás közben meghalt egy fiatal egy csongrádi fesztiválon, a táncolók között lett rosszul

Tragédia a Körös-Toroki Napokon.

Összeesett a táncoló emberek között és meghalt egy fiatal férfi a Csongrádon rendezett Körös-toroki Napokon. Hajnali fél 3 körül történt a tragédia. Az RTL Híradó értesülései szerint a 25 év körüli férfi erősen ittas volt, és felmerült a gyanú, hogy kábítószert is fogyasztott.

“Arra lettünk figyelmesek, hogy egy srác összeesik. Nagyon sokan odarohantak hozzá, hogy megnézzék, mi történt vele. A pultból is jöttek ki, a biztonsági személyzet is nagyon gyorsan odarohant. Azt láttuk, mintha a pulzusát nézték” – nyilatkozta egy szemtanú.

A biztonságiak azonnal riasztották a rendezvényt biztosító mentősöket, akik azonnal elkezdték a fiatalember ellátását. Eszméletlen volt, légzés és keringés nélkül találták őt a mentősök, akik pillanatokon belül megkezdték az újraélesztését. Körülbelül egy órán keresztül próbálkoztak, de nem jártak sikerrel. A helyszínen meghalt.

A rendezvény szervezői azt nyilatkozták, hogy megrázták őket a történtek, részvétüket fejezték ki az elhunyt családjának. A fiatalember halála után kegyeleti okokból leállították a rendezvényt.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top